Често до нас достигат грозни истории, престъпления и неприятни случки.

...
Често до нас достигат грозни истории, престъпления и неприятни случки.
Коментари Харесай

Катастрофирала пловдивчанка: Поне 15 коли и непознати ми предложиха помощ СНИМКА

Често до нас доближават грозни истории, закононарушения и неприятни случки. Но има и различен образец, който потвърждава, че положителното е измежду нас.

Такава е историята, споделена от пловдивчанка в мрежата. Става въпрос за пътен случай, поради който автомобилът на Лидия Павлова останал блокиран в кръстовище. Това станало в " Кючук Париж ".

Жената извикала пътна помощ, само че се наложила да изчака повече от час. Тогава останала прелестно сюрпризирана от пловдивчани. " Поне 15 коли и инцидентни минувачи се стопираха и попитаха с какво могат да оказват помощ ", написа тя.

Повредата била сериозна и не съумели да оказват помощ, само че сходни случки връщат вярата в човечността.

" Пожелавам им безаварийно шофиране и нека и на тях, при потребност, положителни хора им предложат помощ!, " прибавя дамата.

Вижте цялата история, споделена от Лидия Павлова:

Днес желая да споделя нещо хубаво! Вчера, 14..08., към 18 ч, се ударихме с друга кола на кръстовището на бул. " Вапцаров " и ул. " Д. Талев ".

Колата ми остана в средата на кръстовището, тъй като повредата бе такава, че не можеше да се движи на личен ход. Трябваше да се качи на платформа.

Докато чаках платформата към час и половина, най-малко 15 коли и инцидентни минувачи се стопираха и попитаха с какво могат да оказват помощ. Не можеха да ми оказват помощ, само че изричам признателност на всички за съпричастността!

Пожелавам им безаварийно шофиране и нека и на тях, при потребност, положителни хора им предложат помощ!,
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР