Често чуваме от по-възрастни хора, че днешната младеж е поела

...
Често чуваме от по-възрастни хора, че днешната младеж е поела
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Еуфория“

Често чуваме от по-възрастни хора, че днешната юноша е поела по неприятен път, прави каквото си желае и нищо не е като едно време. И тук би трябвало да се съгласим, тъй като в действителност нещата са много разнообразни.

Това е по този начин, не тъй като няма правила, а просто тъй като хората в днешно време не се опасяват да ги нарушават. Това важи в цялостна мощ и за младежите. Казваме тези неща, тъй като новият сериал на HBO " Еуфория " ще ни разреши да надникнем в света на днешната юноша.

И то какъв свят единствено. Сериалът ни демонстрира другите истории на няколко младежа, общото сред които е, че учат в едно учебно заведение. Основната фигура обаче е тази на 17-годишната Ру Бенет (Зендая). Въпреки че е от положително семейство, животът ѝ е доста комплициран и постоянно губи надзор над страстите си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от euphoria (@euphoria) на Май 31, 2019 в 10:34 PDT

Всичко стартира, когато е на 13 години и изпива няколко от хапчетата болния си татко, без да си дава сметка какви ще бъдат следствията. С годините зависимостта ѝ към разнообразни вещества и опиати става все по-силна, до момента в който един ден едвам не умира от свръхдоза.

Спасява я дребната ѝ сестра, която намира Ру в безпомощно положение в стаята ѝ. Тази преживелица постанова изпращането на 17-годишното момиче в рехабилитационен център, където се лекува в продължението на няколко месеца.

Когато се връща, множеството ѝ съученици са сюрпризирани, че въобще е съумяла да оцелее след всичко претърпяно и непрекъснатата приложимост на опиати. На Ру обаче не ѝ пука изключително какво мислят другите и се пробва да подреди другояче объркания си живот. Но това не е по никакъв начин елементарно, тъй като в главата ѝ е цялостна каша, а страстите ѝ са полюсни, като на всеки младеж.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от euphoria (@euphoria) на Юни 10, 2019 в 8:18 PDT

Светлината в тунела се появява, когато се среща с Джулс, трансджендър момиче, което неотдавна се е преместило в града. Двете се сприятеляват доста бързо, тъй като схващат, че имат доста общо между тях. Борбата с другите им демони също попада в графата на приликите. В " Еуфория " доста ловко са преплетени сегашното и предишното, тъй като последното е неизменима част от всеки човек и дава отблясъци в сегашното му.

Не единствено Ру, само че и останалите герои също минават през разнообразни етапи от израстването си, които не са по-леки, въпреки и да не се отнасят до взаимозависимост от опиати.

Спокойно можем да кажем, че сериалът може да служи като положително показано (макар на моменти да е малко брутален) за всички родители, тъй като, в случай че гледат деликатно, могат да схванат през какво минават и личните им деца.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от euphoria (@euphoria) на Май 17, 2019 в 11:30 PDT

Дори те да не използват опиати като някои от героите от " Еуфория " или да имат безразборни полови връзки. Причината е, че е застъпена и тематиката за въздействието на родителите в ранните детски години. И по-точно по какъв начин това въздействие може да нанесе съществени вреди.

Няма по какъв начин да не споменем, че мощно усещане ни направи играта на Зендая. Актрисата, която след по-малко от месец ще забележим в " Спайдърмен: Далече от вкъщи ", се оправя съвършено с нелеката задача да показа облика на Ру.

Премиерата на " Еуфория " е на 17 юни от 22 ч. по HBO. От сутринта на същия ден ще бъде разполагаем в HBO GO
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР