Честно казано, животът не е справедлив. Например: Жените са по-склонни

...
Честно казано, животът не е справедлив. Например: Жените са по-склонни
Коментари Харесай

8 симптома на венерически болести, които не бива да пренебрегвате

Честно казано, животът не е обективен. Например: Жените са по-склонни да страдат от дълготрайни, съществени последствия от полово излъчени заболявания.

Всяка година нелекуваните венерически заболявания предизвикват неплодородие при огромен брой дами. И при дамите има по-малка възможност от мъжете да се появят признаци на елементарни заболявания, като хламидия и гонорея, което значи, че е по-трудно да се получи действителна диагноза. Справедливост, къде си?

Важно е да си вършиме проби постоянно. Жените над 25 години, би трябвало да си вършат проби за хламидия и гонорея всяка година, както и по-младите или по-възрастните, които са застрашени. Бременните дами пък наложително би трябвало да се изследват за сифилис.

Ако сте диагностицирани с някаква венерическа болест, не се тревожете. Най-трудната част е минала: диагностицирането. Всички тези болести се лекуват, казусът е, че се откриват мъчно.

Обърнете внимание на тези 8 признака:

1. Странно течение

Всяка жена знае кое е естественото за нея вагинално течение и всяка смяна в него значи проблем. Може да има смяна в цвета, количеството, мириса и така нататък

2. Болезнено пишкане

Нека да бъдем почтени: пишкането е досадно деяние, което правим по доста пъти дневно. Но в случай че стане по-малко скучно и усещате парене или болежка, незабавно отидете при лекаря си. Болезненото уриниране е породено от инфектиране в гениталната област и уринарния тракт, което може да бъде резултат от венерическа болест или различен тип зараза.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР