Честно казано, днешно време канадското студио BioWare не се слави

...
Честно казано, днешно време канадското студио BioWare не се слави
Коментари Харесай

Големите класики на BioWare дебютират на конзоли

Честно казано, днешно време канадското студио BioWare не се слави с огромен триумф в гейминг промишлеността. Несъмнено обаче първите му оферти от началото на века добиха голяма известност и са шлагери до през днешния ден. В това число са игрите Baldur’s Gate . Ако имате възприятие на носталгия, на края на тази година те ще бъдат налични на модерните конзоли PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.

Шест игри се чака да създадат своя дебют на гейминг платформите. Това са три елементи от Baldur’s Gate поредицата – оригинала, втората част и Siege of Dragonspear. Другите три заглавия са Icewind Dale, Planescape: Torment и Neverwinter Nights: Enhanced Edition. Игрите ще излязат първо в Северна Америка на 24-ти септември, като се изключи последната, която ще дебютира на 3-ти декември.

Видеоигрите ще се продават под формата физически и цифрови копия, въпреки че представител на издателя Skybound Games показа, че те няма да носят наръчниците и екстрите, които идваха с оригиналите. Шестте заглавия се преработват от студио Beamdog, ще бъдат приспособени за работа с контролери и ще са с усъвършенствана графика за широкоекранни тв приемници. Ще бъдат въведени мултиплеър режими и в допълнение наличие. Все още не са споделени цени на преработките.

Заглавията датират от време, когато BioWare беше окуражителен разработчик по едно и също време от критици и геймъри. Те са по-високо ценени от последните оферти на студиото като Mass Effect: Andromeda и Anthem. И макар че BioWare настойчиво се пробва да ги направи по-привлекателни за почитателите, те не могат да задминат славата на старите класики.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР