Честит юбилей, драги читатели. Пет години, откакто Пламен Орешарски остана

...
Честит юбилей, драги читатели. Пет години, откакто Пламен Орешарски остана
Коментари Харесай

Новини или Novini – картината на печата за 23 юли

Честит празник, драги читатели. Пет години, откогато Пламен Орешарски остана единствено спомен. Дано в миналото по този начин си честитим и за Бойко Борисов все в миналото. А в случай че си честитим за някой министър председател, който е магьосник в главата, но в действителност, ще бъде подобен живот...
Вестник " Сега "
Определено акцент номер едно е кандидатурата на Иван Гешев за поста на Сотир Цацаров. Влиза в кална борба със себе си, написа медията. Всъщност е като Северна Корея – 1 претендент, да забележим с интензивността ще го докараме ли!
Вестник " 24 часа "
От Европейска комисия пращат ветеринари, с цел да видят какво става с африканската чума в България. За страдание, популяризира се като чума. Най-зле е в свинекомплекса в село Николово, Русенско – десетки хиляди свине би трябвало да бъдат умъртвени, а проблем е, че за подобен брой животни няма задоволително огромни кланици и работещи екарисажи, с цел да може работата да бъде свършена бързо. Затова и БАБХ реши да ги трови – с въглероден диоксид.
Вестник " Труд "
Както по всички медии, водеща вест е, че Национална агенция за приходите стопира краткотрайно 6 електронно услуги. Сред тях не е " услугата " да ви прибират налози, без да ви пазят персоналните данни и без масиви с информация да бъдат свободно налични до всевъзможни хора. Затова има хора като телефонните измамници, въпреки че там не Национална агенция за приходите е съществена почва – всички знаем къде се " складират " телефонни номера.
Вестник " Монитор "
Работодателите, разбирай Кирил Домусчиев и компания, се жалват от Христо Ковачки пред Комисия за защита на конкуренцията – за далавери с индустриалния ток. Ако не друго, най-малко става по-интересно, в сравнение с като се търсеше картел на пазара на горива – микроскопът в този момент може да е по-настроен!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР