Чешкото дъщерно дружество на Volkswagen Skoda основава консултативен съвет за

...
Чешкото дъщерно дружество на Volkswagen Skoda основава консултативен съвет за
Коментари Харесай

Skoda с независим експертен съвет за устойчивост

Чешкото дъщерно сдружение на Volkswagen Skoda основава съвещателен съвет за резистентност. Независимият експертен комитет би трябвало да поучава производителя на транспортното средство по отношение на използването на характерни ограничения за резистентност. Петима интернационално опитни членове на самостоятелния, самостоятелен орган би трябвало да дадат нови импулси и оферти за сегашни и бъдещи ограничения в региона на устойчивостта.

Членовете на Консултативния са Ладислав Мико, някогашен заместник-директор на Генерална дирекция „ Здравеопазване и сигурност на храните “ на Европейския съюз и Сона Клепек Йонасова. В допълнение работата си към института за кръгова стопанска система, тя също по този начин е основавала центрове и платформи и започва организация, която поучава компании по въпросите на устойчивостта.

Друг член е Ханс Райц, създател и ръководещ шеф на Grameen Creative Lab - развъдник в региона на обществения бизнес. Ян Бурес също способства с ноу-хау в региона на капиталовото банкиране и разбора на финансовите пазари. Той е основен икономист на чешката капиталова банка Patria Finance, която е учредена през 1994 година Сандра Фелтъм съумя да бъде извоювана като спомагателен член поради работата си като създател на чешко-британската консултантска компания за КСО Flagship и президент на Форума на бизнес водачите, най-старата чешка асоциация за обществено виновни компании.

Skoda към този момент показва резистентност и заводът й за съставни елементи във Върхлаби от края на 2020 година е първият индустриален обект на Skoda в света, който е безпристрастен за CO2. В началото на годината компанията също по този начин стартира построяването и употребата на най-голямата фотоволтаична покривна система в Чешката република в главния си цех в Млада Болеслав. От 1 октомври компанията тества два електрически трактора за вътрешни транспорти там.

В същото време ограниченията за по-голяма резистентност за Skoda не свършват до заводските врати - компанията предизвиква биоразнообразието наоколо до своите заводи по света с разнообразни ограничения, да вземем за пример с „ Една кола, едно дърво “ самодейност, стартирана през 2007 година с помоща на която милионното дърво бе засадено през октомври 2021 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР