Чешкият производител Skoda ще предложи на европейския пазар нова версия

...
Чешкият производител Skoda ще предложи на европейския пазар нова версия
Коментари Харесай

Skoda ще предлага в Европа GT-версия на Kodiaq

Чешкият производител Skoda ще предложи на европейския пазар нова версия на кросоувъра си Kodiaq, който ще получи добавка GT към името си. Това ще бъде крос-купе от вида на BMW X4, както и на показаното единствено преди дни Renailt Arkana.
Концептуална версия на новия модел на чехите беше показана в Китай по-рано тази година. Тогава на автомобила не беше обърнато изключително внимание, защото се считаше, че даже то да излезе в серийно произвеждане, ще се предлага единствено в Китай. Сега обаче излиза наяве, че крос-купето ще стъпи и на пазара в Европа.

Тестови първообраз на модела към този момент на няколко пъти беше видян по пътищата на Германия, като е затрупан със сериозен камуфлаж. Това значи, че европейската версия най-вероятно ще се разграничава като дизайн от тази за Китай.
В загадка към този момент остават и моторите, с които ще бъде оборудвана Skoda Kodiaq GT. Вариантът за китайския пазар ще разчита на 2,0-литров турбомотори, разрастващи 186 и 220 к.с. Заради новите екологични стандарти, на версита за Европа ще бъде подложен друт турбодвигател, който ще разчита на 180 или 190 к.с.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР