Чешката компания Skoda представи официално своя нов субкомпактен кросоувър, който

...
Чешката компания Skoda представи официално своя нов субкомпактен кросоувър, който
Коментари Харесай

Най-евтините кросоувъри на Skoda и VW

Чешката компания Skoda показа публично своя нов субкомпактен кросоувър, който носи названието Kamiq. Това е най-евтиният кросоувър на марката, само че за жалост е предопределен единствено за китайските пазари. Иновацията е позиционирана на ходило под Karoq и се прави на остарялата платформа PQ25, която се употребява и за модела Rapid.

Първоначално продажбите ще започват с 1.5-литрова бензинова версия, която е с мощ 110 конски сили и оптимален въртящ миг 150 Нм. Скоростната кутия е единствено механична. С цел да се резервира оптимално ниска цена, хибриден силов тракт също няма да бъде разполагаем.



Габаритите на Kamiq са 4 390, 1 781 и 1 593 мм, надлежно дължина, ширина и височина. Междуосието е 2 610 мм. Kamiq е с 8 мм по-дълъг, с 60 мм по-тесен и с 12 мм по-нисък от европейската версия на Karoq. Междуосието на Karoq е по-голямо от това на нововъведението Kamiq с 20 мм.

Своят най-достъпен кросоувър сподели и Volkswagen. Той дебютира на мероприятие, отдадено на новия Touareg, като към момента е под формата на идея. Тя се назовава Powerful Family SUV (снимката долу) и когато влезе в серия ще се трансформира в първия модел на VW, създаден за Китай, който след това ще стане световен.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР