Чешката биатлонистка Габриела Коукалова разказа за първия си път в

...
Чешката биатлонистка Габриела Коукалова разказа за първия си път в
Коментари Харесай

Шок: Чешка биатлонистка се похвали за нежен секс с 12-годишно момче и как дълго му се наслаждавала

Чешката биатлонистка Габриела Коукалова описа за първия си път в секса. Тя е представена от изданието Super.cz.

По думите на спортистката, тя за първи път правила секс с 12-годишно момче, другар на сестра ѝ. „ Той беше гальовен, аз се любувах на всяка минута. Не можех да престана да мисля за това. Не за момчето, а са случилото се. Мисля, че секса може да помогне за подобряването на общото положение на дамата “, споделя Коукалова. Първият ѝ сексуален акт се случил, когато тя била единствено на 15 години.



По думите на спортистката, преди всяко съревнование тя наложително прави секс. „ Мисля, че сексът оказва помощ на дамите, усъвършенства положението им. За мен това е като медитация “, отбелязва двукратната международна шампионка, добавяйки, че ласките оказват помощ, „ в случай че не бъдат превърнати в тричасова гимнастика “.

Спортистката е печелила най-големия трофей в биатлона – „ Големият бистър глобус “ за сезон 2015/16. В актива си тя също има два сребърни медала от Олимпиядата в Сочи през 2014 година. Чешката звезда в биатлона пропусна олимпийските игри в ПьонгЧанг 2018 поради здравословни проблеми.

Анорексията

От автобиографията излиза наяве още, че тя съвсем 10 години е страдала от анорексия. По думите на двукратната международна шампионка, коренът на нейния проблем са непрекъснатите упреци на треньора й за нейното наднормено тегло. “Веднъж, когато бях по-слаба, в сравнение с в този момент, той ме заведе пред огледалото и ми сподели да погледна какъв брой извънредно наподобявам. В резултат на това започнах да изхвърлям храната в тоалетната. Може би не го направи със зло. Може би му липсваше опит в психическата работа с младежи. Мисля, че той просто не знаеше по какъв начин да се държи с девойките и какво ще стане, в случай че каже на някоя млада спортистка, че е дебела като прасе”, написала е Коукалова.

Подарява бикините си на Ягър

След всеобщия старт на олимпийските игри в Сочи, където чешката биатлонистка заема второ място, тя шеговито изяснява пред публицистите, че е изгубила, тъй като е трябвало постоянно да оправя бикините си. “Ако не беше станало по този начин, щях да тичам по-бързо”, споделя тя. Известният чешки хокеист Яромир Ягър предлага на Габриела в обществените мрежи идващия път да се състезава без тях. “Тогава сложих бикините си в плик, написах, че съм признателна за препоръките и че към този момент нямам потребност от тях”. Забавно е, че този необикновен пакет става подарък за рождения ден на хокеиста.


Пропуска нещо забавно

Впрочем, освен Коукалова обичала да се майтапи със своите другари, само че и те с нея, споделя Габи. “На моя рожден ден момчетата от националния тим ми направиха подарък. Дадоха ми пакета тъкмо преди да мина през контрола на летището. Нямах време да погледна какво е и го хвърлих на лентата. Служител по сигурността погледна монитора и разбра, че вътре има нещо забавно. Оказа се, че са ми подарили вибратор.

Гордее се с откровените си фотоси

Всички почитатели на Габриела знаят, че дружно със своя предстоящ брачен партньор Петър Коукал тя се снима в откровена фотосесия. Но до публикуването на автобиографията съвсем никой не е знаел, че биатлонистката дълго се колебаела дали да разгласява тези фотоси. Ръководството на федерацията и сътрудниците й не утвърждават концепцията. “Накрая се обадих на майка ми. Тя ми сподели да си помисля добре и да направя това, което усещам. Исках да не помни всичко това, само че погледът ми падна още веднъж върху тези фотоси. Чувствах се горда от себе си”, написа спортистката за повратната точка преди обявата.

Прави стриптийз на сцената

Междувпрочем биатлонистката се е събличала освен пред професионален фотограф, само че и пред приятелите на бъдещия си брачен партньор. По време на ергенско празненство компанията посетила един от нощните клубове в Прага, където Габриела решила да се изяви като стриптийзьорка на сцената и даже се разголила. “Свалих си сутиена, видях Петър да крещи и след този танцов номер стопирах. Някои от момчетата бяха разочаровани, че не продължих.

Обичала изкуството, а не спорта

Двукратната международна шампионка си спомня, че майка й я предиздвикала да се занимава със спорт, с цел да стане сполучлива: “Ненавиждах спорта, плачех и желаех да стана художничка. Винаги съм харесвала изкуството повече от спорта. Радвах се на положителните надпревари, само че в персоналния си живот изпитвам друга наслада. Истинската наслада за мен е, когато взема четката и имамам независимост да рисувам каквото желая.” Въпреки това Габриела Кокукалова е признателна на своите родители и има вяра, че спортът я е трансформирал в мощна персона.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР