Червените се скараха за Истанбулската конвенция. Това стана на закрито

...
Червените се скараха за Истанбулската конвенция. Това стана на закрито
Коментари Харесай

Третият пол скара Нинова и Станишев

Червените се скараха за Истанбулската спогодба. Това стана на закрито съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия на Позитано 20. Лидерът Корнелия Нинова се опънала на президента на ПЕС Сергей Станишев, заяви News.bg.

Станишев защитил ратификацията на конвенцията, обяснявайки значимостта на документа и че в случай че столетницата й се опъне това ще провокира внушения, че Българска социалистическа партия е антиевропейска партия.

Дори загатнал, че това няма да се хареса в Европа и партията щяла да е под угрозата за изключване от фамилията на европейските социалисти.

Нинова пък му дала отговор, че има национални тематики, които са над европейските. Освен това му припомнила, че не за първи път партията щяла да е на друга позиция от ПЕС и дала за образец решенията към мигрантските квоти, СЕТА и за глобите против Русия.

Съпартийци на Нинова изразили и атрактивни терзания, че ратификацията щяла да е "лъжицата с катран, която да се вкара в кацата с меда " и даже, че приемането й щяло да е все едно " да се вкарат порно подиуми във Война и мир ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР