Черноморец допусна трета поредна и общо шеста загуба в НБЛ,

...
Черноморец допусна трета поредна и общо шеста загуба в НБЛ,
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Нашият сезон ще започне от другата седмица

Черноморец позволи трета поредна и общо шеста загуба в НБЛ, откакто в понеделник бургазлии отстъпиха вкъщи пред Балкан (Ботевград) със 76:92. След мача старши треньорът на “акулите” Васил Евтимов разяснява, че не е удовлетворен от играчите на аварийна пейка.

" Мисля че се получи забавен дуел. Най-вече през второто полувреме, тъй като мачът е еднакъв. Тогава играхме равностойно, само че пет минути преди края в моя тим имаше единствено четирима души, които бяха отбелязали 43 против 2 точки. Това са точките от пейката на Балкан против нашата. В Плевен беше по същия метод. Трябва да намеря метод, момчетата, които влизат от пейката, да оказват помощ на тима. На този стадий нещата не се получават.

Започнахме доста добре срещата. Това е втори мач, в който започваме добре, първият беше с Ямбол. Проблемът беше, че през първото полувреме доста елементарно им давахме кошове. Надбягаха ни и просто никой не спираше топката. Работим го всеки ден на подготовка, очевидно би трябвало да продължаваме да го вършим още повече.

Поздравявам Балкан, тъй като пристигнаха да вземат реванш, знаех, че ще бъдат готови за този мач.

Нашият сезон ще стартира от другата седмица. Неприятна загуба, искахме да спечелим мача, само че не се получи. В Балкан се видя, че няма техен състезател, който да играе над 28 минути. Имат повече играчи. От тяхната скамейка влизаха с сила и това им оказва помощ да бъдат по-агресивни. Имаха 4-или 5 неточности, ние имаме 20 и разликата е там. Борбата под коша я спечелихме, само че загубихме топката. Казах на момчетата, че в случай че желаеме да спечелим против Балкан, не може да изгубим топката повече от 10 пъти, ние я загубихме цели двайсет

Имахме контузен състезател – Марвин Смит, който против Черно море Варна ще може да играе.

Трябва да се опитаме нашата аварийна пейка да има по-голям принос към триумфите на Черноморец ", съобщи Евтимов.

Загубата на “акулите” разяснява и Константин Коев, който приключи с 20 точки, 7 битки и 4 тройки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР