Черноморец 1919 (Бургас) ще играе срещу отбора на Звезденбург (Бургас)

...
Черноморец 1919 (Бургас) ще играе срещу отбора на Звезденбург (Бургас)
Коментари Харесай

Черноморец научи съперника си за 1-ия кръг на АФЛ

Черноморец 1919 (Бургас) ще играе против тима на Звезденбург (Бургас) в 1-ия кръг на шампионата за Купата на аматьорската лига, реши тегленият през днешния ден чоп за районния стадий на шампионата. Мачът ще се организира на стадиона в Камено, само че датата и началният час ще бъдат избрани в допълнение. Общо осем тима от Бургаска област се включват в шампионата, като спечелилият отива на междуобластни пресявания с районните първенци на Сливен, Ямбол и Стара Загора още веднъж за едно място.

Шампионът от междуобластните кръгове ще играе с представителя на поток Пловдив. Тимът на Звезденбург играе своя втори сезон в мъжкия футбол, откакто предходната година се включи в Б регионална група Изток и приключи на 2-о място. Но спечелилият Черноморец (Несебър) се отхвърли от промоция в А регионална група, от което се възползваха играчите на Звезденбург.

Два тима от Трета лига се паднаха един против различен: Несебър е хазаин на Карнобат, като двата тима също би трябвало да се договорят за дата и час. По стратегия мачът трябваше да се състои на 25-и септември, само че на този ден карнобатлии играят отсрочен мач от шампионата с Родопа-Смолян. Останалите две двойки са Свети Никола (Бургас)- Созопол и Атлетик (Каблешково)- Камено. И двата мача ще се играят на 25-и септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР