Черно море победи с 2:0 Ботев (Пловдив) в среща от втория

...
Черно море победи с 2:0 Ботев (Пловдив) в среща от втория
Коментари Харесай

Черно море потопи Ботев във Варна

Черно море победи с 2:0 Ботев (Пловдив) в среща от втория кръг на първа футболна лига. Родриго Енрике в 27-ата минута и Живко Атанасов в 79-ата бяха точни за домакините. Варненци имат актив от 4 точки и към момента са без позволен гол. Отборът на Азрудин Валентич пък записа първа загуба и има актив от 3 точки.

Тимът на Илиан Илиев бе цялостен стопанин на терена през първите 45 минути. Енрике откри чудесно Стефан Велев, а той на метри от голлинията не съумя да стреля добре и вместо в опразнената врата прати топката в навън.
В 27-ата минута разумното се случи. Пабло Гарсия проби отляво, откри Родриго Енрике на границата на наказателното поле, който си настройки топката и стреля тъкмо - 1:0 за Черно море.
Ботев опита да промени резултата след старта на втората част, само че защитата на Черно море се справяше ослепително. Едва в 72-ата минута гостите сътвориха заплаха пред Георги Георгиев. Маркиньос бе открит с чудесно центриране самичък пред вратата на Черно море, само че не съумя да уцели топката добре и тя излезе в навън.
В 79-ата минута всичко в срещата бе решено. При пас в наказателното поле на Ботев топката доближи до Стефан Велев, който откри Живко Атанасов и бранителят с техничен удар удвои.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР