Черно море победи Ботев с 2:0 и десетия кръг на

...
Черно море победи Ботев с 2:0 и десетия кръг на
Коментари Харесай

Черно море удари Ботев с 2:0

Черно море победи Ботев с 2:0 и десетия кръг на efbet Лигата. Така " моряците " прекъснаха двумесечната си суша без победа в елита.
През първото полувреме домакините бяха по-активният отбор, владееха повече топката, само че не съумяха да основат нито едно чисто голово състояние като се изключи неакуратен удар на Исмаил Иса при започване на дуела. Гостите имаха опция на два пъти да открият резултата през първата част, само че отлични намеси на вратаря на Черно море Миодраг Митрович предотвратиха сигурен гол.
В 20-та минута след неточност на отбраната на Черно море топката стигна до Антонио Вутов, който стреля от 7-8 метра, само че вратарят на домакините се намеси сполучливо. В 25-та минута Тодор Неделев откри с отличен пас Еберт Кардосо, който преодоля бранител на домакините, напредна и стреля, само че вратарят Миодраг Митрович още веднъж избави. В 43-та минута Черно море имаше искания за дузпа за нарушаване против Виктор Попов в наказателното поле на Ботев, само че съгласно рефера Станислав Тодоров нарушаване нямаше.

В 49-та минута Черно море откри резултата при първи прецизен удар за тима в мача. Родриго Енрике изведе в отлична позиция Исмаил Иса, който навлезе в наказателното поле на Ботев и с удар от десетина метра вкара за 1:0. В 59-та минута Фернандо Виана съумя да засече с глава топката след центриране отдясно, само че ударът му бе слаб и вратарят Миодраг Митрович улови без проблеми.

След час игра Мартин Минчев не съумя да се възползва от неточност на отбраната на Ботев и от чиста позиция против вратаря на гостите Георги Аргилашки пропусна да удвои преднината на домакините.

В 63-та минута съдията отсъди дузпа за Черно море за нарушаване на Антонио Вутов против Родриго Енрике. Потърпевшият застана зад топката и стреля доста мощно, само че вратарят на Ботев Георги Аргилашки съумя да избави. В 65-та минута Станислав Тодоров отсъди втора дузпа за домакините за нарушаване на вратаря Георги Аргилашки против Даниел Димов, която Мартин Минчев осъществя в 67-та минута.

В заключителните секунди на мача Ботев можеше да вкара почетен гол, само че след удара на Марко Перван топката попадна в ръцете на вратаря Миодраг Митрович.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР