Черният петък наближава и то съвсем навреме, защото Меркурий най-накрая

...
Черният петък наближава и то съвсем навреме, защото Меркурий най-накрая
Коментари Харесай

Хороскоп за Black Friday

Черният петък наближава и то напълно в точния момент, тъй като Меркурий най-сетне ще престане да е назадничав и да ни обърква живота по всякакъв начин, а ще тръгне напред и всичко ще се подреди. Това, в случай че се замислите, е в действителност ужасно – представете си още да е още назадничав, до момента в който си пазарувате, тъкмо да натиснете ПЛАТИ и токът да спре, а щом пристигна отново, всички мечтани неща в уеб страницата да са се изчерпали!! Пълен смут!

Да благодарим на Меркурий за благородния жест да тръгне напред и дано в този момент забележим какво са ни приготвили звездите от галактиката на еMAG особено за Black Friday. Защото истината е, че по този начин, както ръководят най-обикновените ни, делнични дни, звездите дефинират и ориста ни в този специфичен ден, изпълнен с промоции, предложения и неустоими оферти. Така че дано се подготвим занапред:

 извършване на покупки iStock

ОВЕН : Овните са известни с ината си и с това, че обичат да си разрушават главите още веднъж и още веднъж в едни и същи стени, освен това – не всеки път сполучливо. Затова звездите им оферират чудесна алтернатива – акумулаторна бормашина Bosch EasyDrill 1200, 12 V, 1.5 Ah, 1650 об./мин. (наличност 500 бр., на цена 89,99 лева.*), с която да приготвят стената авансово, а по-късно – в случай че желаят, да доразбият с глава. Други подобаващи артикули могат да открият и в специфичните за деня категории, като да вземем за пример асфалтополагач – с него ще могат да оправят пътя, по който тичат към тази стена, с цел да не вземат да се спънат баш пред нея.

ТЕЛЕЦ : Телците друго може да не обичат, само че обожават първокласните неща – за обличане, за ястие, за пиянство и какво ли още не. Само да е първокласно! Затова те ще се зарадват доста на еспресо машина DeLonghi EC221.B, 15 bar, 1100 W (наличност 1000 бр., на цена 119,99 лева.*), тъй че да могат да стават заран, обгърнати в сатен и разкош, и да си пускат едно първокласно кафе, и да продължат с първокласния си ден. Звездите им нашепват да не пропущат и останалите артикули от специфичните категории, да вземем за пример първокласни часовници и бижутерия, като фамозния часовник на водачите на съветския изтребител Су-25 – Sukhoi от Ракета. Едно е да си Телец с най-обикновен часовник, друго си е да си Телец с часовник на водач на съветски изтребител!

БЛИЗНАЦИ : Близнаците обичат да дърдорят по 24 часа на денонощие, даже и когато спят. Страшно е досадно, само че няма по какъв начин – и те душа носят. Няма да учудим никого, че за тях е смарт телефон Apple iPhone 7, 32GB, Silver (наличност 200 бр., на цена 649,99 лева.*) – да си го заловен и да не го пуснат шест години. Да не пропущат и категорията, в която могат да намерят повсеместен робот за рецепция, който може да поздравява и да се усмихва, да разпознава лица, да поддържа интерактивна връзка и даже да танцува. Може дори да си го вземат у дома и да си живеят с него.

РАК : Раците са известни с две неща – обожават да си кибичат у дома и да плачат по всевъзможни мотиви. Сигурно и Black Friday ще ги докара до плач! Звездите ще се опитат да ги успокоят с комплект Tefal Ingenio Expertise, 22/26 см + ръкохватка Ingenio (наличност 200 бр., на цена 44,99 лева.*), с който могат да си стоят у дома, а сълзите им да падат в тигана и да създадат ястието неповторимо вкусно. Погледнете и към специфичните категории за първокласни уискита от лимитирани серии, в които също можете да пускате по някоя и друга сълза.

ЛЪВ : На Лъва му дай да се перчи, тъй че то е ясно – за тях е преносим компютър LENOVO 15.6 " with Intel® Celeron® 3867U (наличност 150 бр., на цена 199,99 лева.*), в чийто екран да се оглежда и да реве от възхита. За препоръчване е да погледнат и продуктите в специфичните категории, като капиталово злато и златни кюлчета. Звездите дават концепция – направете си наниз от златни кюлчета, Лъвове, и идете по този начин до магазина!

ДЕВА : На Девата ѝ дай да подлага на критика, да чисти, да готви и да подрежда. Но ние сме им признателни, тъй като все някой би трябвало и това да прави, нали? Затова на тях звездите са отредили капсули Ariel, 3in1 PODS Mountain Spring, 3x35 броя, 105 изпирания (наличност 1000 бр., на цена 35,99 лева.*). Да си ги вземат и да си перат всеки ден най-малко три години напред! От специфичните категории могат да намерят и други яки неща, като ваучери за уроци по танци или скачане на батут, само че не преди да изперат!

ВЕЗНИ : Какво желаят Везните? И те не знаят, по тази причина и Black Friday ги докарва до нервност. Знаят единствено, че желаят да са очарователни и красиви. Звездите са тук да им оказват помощ в тази задача, като им връчат по един фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 250 000 импулса, бял/розов (наличност 200 бр., на цена 299,99 лева.*), тъй че да се приведат в равен тип за дълго, дълго време напред. Проверете и за нещо особено, като ваканционни пакети до екзотични дестинации, тъй като тия гладки крайници няма да ги разхождате единствено до работа и назад, я!!

СКОРПИОН : Ох, тези мистични създания, от които всички ги е боязън. Понякога обаче и те самите странят от хората, с цел да не ги жилят за щяло и нещяло, тъй че, в случай че ще прекарате зимата у дома, мигновено си поръчайте тв приемник LED Star-Light, 32 " (80 см), 32DM3501, HD (наличност 500 бр., на цена 129,99 лева.*). Пуснете си Animal Planet и гледайте филми за същински скорпиони. От специфичните категории си подберете нещо като яхти (най-скъпия артикул е 15,82-метрова италианска моторна яхта). Може да си купите яхта, да си вземете тв приемника и да си отплавате някъде в средата на океана, където няма опция да ужилите никого!

СТРЕЛЕЦ : Какво е Стрелецът? Едно знамение, което търчи по всички страни, дрънка непрестанно, нонстоп желае да пътува и да живее на ръба. Е, какъв по-остър борд от това да си в престъпен сюжет, а в този момент звездите ви го дават с LEGO® City – Кражба на диаманти с полицейски аероплан, 60209 (наличност 120 бр., на цена 54,99 лева.*). От специфичните категории безусловно обърнете внимание на караваните, в това число off-road каравана за двама, тъй като когато откраднете диамантите и почне да ви гони полицията, е добре да се скриете в каравана в гората и да не излизате от нея най-малко 3 години.

КОЗИРОГ : Козирогът е постоянен, сполучлив и непрестанно мисли за пари, но в посока на икономисване. Затова и звездите мигновено му подават един ледник с фризер Beko DBK 386 WDR+, 325 л, клас A+, в. 201 см, диспенсър за вода, бял (наличност 400 бр., на цена 499,99 лева.*) – по едно и също време постоянен, само че и доста преференциален. Сигурно е, че Козирозите по този начин ще го харесат, че може напряко да се нанесат да живеят в него и да освободят квартирата си. Преди това обърнете внимание обаче на артикули от специфичните категории, като селекцията коли и мотоциклети. Може заран да излизате от хладилника и да влизате в колата, и да се чувствате най-успешни и постоянни на света!

ВОДОЛЕЙ : Водолеите са кукувиците на зодиака. Когато всички са естествени, Водолеят е наобратно. Докато другите приказват по битови тематики, Водолеите приказват за извънземни. Затова Black Friday хороскопът им е отредил пералня Slim Beko, 7 кг, 1000 об./мин., клас A+++ (наличност 400 бр., на цена 369,99 лева.*), с която да се усамотят в кухнята си и да се опитат да бъдат естествени хора от планетата Земя, които би трябвало да вършат естествени неща, като да си изперат облеклата в пералня. От специфичните категории не пропускайте и жилища в известни планински и морски курортни комплекси – планинските курорти са една концепция по-близо до Космоса, който толкоз доста ви влече!

РИБИ : Е, ето ги и тях – песимистите на зодиака, хората, които нонстоп живеят във филми и сюжети, които сами си измислят и сами си играят в тях, а най-после сами плачат на финалните надписи. Търсят уют във всичко и по тази причина звездите са им отредили пелени Pampers Active Baby XXL BOX 5, 11-16 кг, 150 броя (наличност 8000 бр., на цена 43,99 лева.*) – те са толкоз комфортни и меки, че можете да си ги постелете всичките и да легнете на най-удобното и меко легло, в което да ревете колкото си желаете – най-малко имате гаранция, че няма да протече по пода! Не пропускайте и специфичните категории с артикули като ваучери за медицински и разкрасителни процедури, и профилактични прегледи, тъй като от толкоз доста плач, нищо чудно да подпухнете!

Звездите припомнят, че Черният петък на eMAG стартира в петък сутринта, а няколко часа преди старта, в уеб страницата към този момент има и някои от специфичните предложения. Всички могат да бъдат спокойни – стоките са на склад, само че нито една зодия не би трябвало да лежи на тази кълка, тъй като най-вероятно те ще бъдат разграбени като топъл самун.

*При отваряне на линковете всеки консуматор ще вижда настоящите им цени за интервала преди акцията, а посочените Black Friday цени ще са годни на след старта ѝ.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР