Черният дроб осигурява на всяко тяло нужното количество калций, затова

...
Черният дроб осигурява на всяко тяло нужното количество калций, затова
Коментари Харесай

Домашен сок за ефикасно прочистване на черния дроб

Черният дроб обезпечава на всяко тяло нужното количество калций, по тази причина доста специалисти го назовават ​​индивидуален доктор на организма. Поради обстоятелството, че черният дроб съдържа витамин А, можем умерено да кажем, че е оптометрист, защото точно този витамин е виновен за зрението.

За да се очисти черният дроб, тъй че да работи с по-голяма успеваемост, всеки човек може да си направи сок вкъщи, чието потребление ще помогне да се оправи с такава задача.

Необходими съставки за сока: 100 грама стафиди Чаша чист лимонен сок Халба нарязано цвекло 2 чаши преварена вода Метод на подготвяне:
Необходимо е водата да се загрее в тенджера и да кипне. След това прибавете към нея стафиди и цвекло в горните количества. След като водата заври с цялото наличие, е належащо да изключите котлона и да оставите получения разтвор да престои към час.

След това полученият разтвор се изсипва в блендер, там се прибавя чаша лимонен сок. Всичко това се смила и се получава хомогенна маса, която е сокът. В подобен тип може да се приема, с цел да прочисти черния ви дроб.

Експертите предлагат да пиете получения разтвор два пъти дневно по една чаша, по този начин ще постигнете стремежи резултат. Най-добре е да пиете първия път след пробуждане, преди хранене, и повторно преди вечеря. Лечението ще бъде дейно, в случай че следвате подобен логаритъм към 10 дни.

Препоръчва се да се извърши сходно пречистване с неизменност, единствено по този метод ще бъде допустимо поддържането на черния дроб в нужното положение, написа zdrave.to.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР