Черните облаци около кметицата на "Младост" се сгъстяват. Освен главоболията

...
Черните облаци около кметицата на "Младост" се сгъстяват. Освен главоболията
Коментари Харесай

Нов удар по кметицата Деси Иванчева! Заснета е в клипче за възрастни?

Черните облаци към кметицата на "Младост " се сгъстяват. Освен главоболията към обществения срам, белязал ареста на Десислава Иванчева на пъпа на София по обвиняване в корупция, за русокоската се задават проблеми и на интимния фронт, оповестява "Таблоид ".

От няколко месеца Деси имала връзка с 26-годишен мачо. Аферата обаче излязла отвън нормалните креватни занимания, откакто Георги Л. почнал да изнудва кметицата с компрометиращи записи на техни порно осъществявания. Твърди се, че злощастната градоначалничка била снимана чисто гола след съкровен сеанс, освен това с телесни течности върху тялото си. Не е ясно дали Иванчева е знаела, че е снимана, писа изданието.

Хитрецът от "Подуяне " с присъда за обир в досието бил хладнокръвен в желанието да изкара лесни пари на гърба на Десислава. Изчислил, че може да измъкне от нея няколко хилядарки, без значение, че сега тя е нагазила дълбоко в блатото с получените 70 000 евро рушвет.

Официално кметицата има връзка с предприемача Петър Иванов. Той е работил за италианското посолство у нас, а сега се занимава с импорт на артикули и посредническа активност. Двамата не живеят дружно, което давало опция на Десислава да поддържа интимни връзки и с други мъже.

Иванчева сега е защитавана от един от най-скъпите юристи – Марин Марковски, чиято цена е към 30 000 лв. на инстанция. Любопитното е, че той е бил юрист и на премиера Бойко Борисов по делото му с депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР