Черната Златка може да мотивира мнозина да изберат да влязат

...
Черната Златка може да мотивира мнозина да изберат да влязат
Коментари Харесай

Към Черната Златка: Какъв е смисълът от тренировките, когато продължаваш да се извайваш с Фотошоп?!

 Черната Златка може да стимулира мнозина да изберат да влязат във форма с усърдни тренировки, само че с тази фотография отхвърли от физическа интензивност не дребна част от почитателите си. Моделката пусна кадър, на който е накривила всички налични стоманени пръти, а те са много, с цел да се направи съвършено слаба и завършена. За страдание с фотото заличи всички внушения, които от край време се пробва да втълпи на почитателите си – а точно, че резултатите от фитнеса постоянно идват и се отблагодаряват уместно. 

Да, но не. Очевидно това, че тренира интензивно всеки ден, не е избавило Димитрова от комплекси. А фактът, че редактира по този начин нападателно и напълно фотосите си, приказва, че напълно не е удовлетворена от резултата, който е постигнала досега с тялото си. Или най-вероятно е развила някаква маниакалност на тематика фигура. 

Фотото откри място в Инстаграм страницата, която демонстрира истината за родните ни звезди – therealsfw2. Там потребителите не стопират да се подиграват на дейностите на Злати, до момента в който в профила й под същото фото отрицателните мнения са изтрити от нея самата. 

Крайно време е родните ВИП-ове да стартират да си наемат хора, които схващат от снимкова обработка и работа с Фотошоп. В противоположен случай постоянно ще са отпред на ВИП издънките в изобличаващите ги онлайн платформи. Още малко изцепки и никой няма да ги взима на съществено, написа " Хотарена "....
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР