Черната каса на ДПС, в която са съхранявани няколко милиона

...
Черната каса на ДПС, в която са съхранявани няколко милиона
Коментари Харесай

КОЙ обра милионите от черната каса на ДПС? Партията на Доган няма кеш за изборите

Черната каса на Движение за права и свободи, в която са съхранявани няколко милиона лв. кеш, е била опразнена до стотинка! Новината разкри извънредно пред Narod.bg кандидат-депутат от партията на Ахмед Доган, ядосан от закононарушението, за което даже не може да се подаде сигнал в Министерство на вътрешните работи. Основен обвинен за обира е някогашен народен представител на Движението, кото неотдавна се сдобил с прякора Манекена.
„ КОЙ ошушка касата? В трезора се съхраняваха парите, регистрирани от компаниите в орбитата на Движение за права и свободи, които даваха наложителния % от извоюваните публични поръчки. С парите подпомагахме по-лесното протичане на изборния процес”, изясни витиевато осведомен схемата с пазаруване на гласове.
Преди броени дни админ в Движението за права и свободи открил, че касата е отключена, наличието й във тип на пачки – взето, а след това трезорът още веднъж бил заключен.
„ Очевадно е, че става дума за вътрешен човек на доста висока позиция, който изобщо има достъп до помещението, където се съхраняваха парите. Идват избори, а ние нямаме лев”, призна потресеният кандидат-депутат. Вероятно закононарушението против партията е работа на един някогашен към този момент народен представител, който около куп събития от последните месеци се снабди с прякора Манекена ", гневен е депесарят.
За да се опитата да съберат някакъв кеш за обичайното извършване на покупки на депутати, депесарите са почнали да звънят на всички свои познати предприемачи, с цел да просят по 5 или 10 000 лв. „ помощ” за изборите на 11 юли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР