Черешите имат изобилие от полезни свойства на черешите. И сега,

...
Черешите имат изобилие от полезни свойства на черешите. И сега,
Коментари Харесай

Дами, бъдете красиви с тези маски за лице с череши

Черешите имат обилие от потребни свойства на черешите. И в този момент, до момента в който още пазарите изобилстват от тези прелестни плодове, ще ви предложим няколко забавни маски за лице. Те са споделени от Kozmetikata.com.

Овлажняваща

Смесете 2 с.л. сок от череши с една с.л. масло от кайсия и прибавете 1 ч.л. липов мед. Сместа се изсипва в стъклен съд, затваря се компактно и се слага за 2-3 дни на мрачно и хладно място.

След това с памучен тампон нанесете готовата маска на лицето и след 15 минути изплакнете с топла вода.

Ако сте си купили череши, само че са се оказали кисели, не ги хвърляйте, от тях може да си извършите страхотна маска за лице , която оказва помощ да се свият порите и да се почисти лицето.

Добре размачкайте сърцевината на плодовете, като авансово се махнали костилките, и я поставете на лицето и шията за към 15 минути. След това измийте с хладка вода и нанесете овлажняващ крем.

Вместо месестата част на черешите, можете да наложите на лицето марля, напоена в сока от тях. Почистваща

Вземете няколко огромни узрели череши и им махнете костилките, по-късно ги смачкайте добре. Добавете 1 ч.л. лимонен сок и същото количество мед.Сложете изобилен пласт по лицето и измийте след 10-15 минути със студена вода с лимонен сок.

Не забравяйте да употребявате овлажняващ крем след нанасяне на маската.

Подхранваща

Намачкайте добре черешите, до момента в който се получи пюре и размесете със сметана в равни пропорции. Сместа намажете на лицето и шията за 10-15 минути, по-късно изплакнете с топла вода.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР