Черен НЛО, заснет над покрайнините на Мексико Сити …Видеото, което

...
Черен НЛО, заснет над покрайнините на Мексико Сити …Видеото, което
Коментари Харесай

Черен НЛО, заснет над покрайнините на Мексико Сити

Черен НЛО, сниман над покрайнините на Мексико Сити …Видеото, което Ви представяме, е следващото наблюдаване на НЛО с форма на диск, който е сниман над Мексико.На 28 август 2021 година, мексиканецът Масимо Гарсия, кара колата си в покрайнините на Мексико Сити. Изведнъж вижда постепенно движещ се дискообразен обект в небето.Четете още: Зашеметяващо видео на НЛО, преследван от испански военни самолети (видео)Веднага щом вижда НЛО, Масимо, който е в компанията на другари, стопира колата си, с цел да снима обекта, който е мрачно сиво-черен на цвят и се върти.От анализите, предоставени от откривателя на НЛО Карлос Клементе, излиза наяве, че този обект има същите характерности като сходните на него.
„ Летящата паница “ прилича други сходни обекти, видяни и документирани в Колумбия, Коста Рика, Панама и други страни от Южна Америка.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР