чера се състоя гала премиерата на новия български филм „Пепел

...
чера се състоя гала премиерата на новия български филм „Пепел
Коментари Харесай

Грандиозна премиера на "Пепел върху слънцето" изправи зрителите на крака

чера се състоя церемония премиерата на новия български филм „ Пепел върху слънцето “. Актьори, екип и над 300 фенове участваха на събитието в 3 зали на Cinema City Paradise Center в София. По аления килим минаха звездите от кино лентата Юлиан Вергов, Силвия Петкова, Ники Илиев, а също и създателите – братя Калинови и проф. Златимир Коларов. Сред гостите на събитието бяха голям брой известни лица и публични фигури. Президентът Румен Радев изпрати кошница с цветя, с цел да поздрави екипа и актьорите.

Атанас Пенев и Славчо Николов от група Б.Т.Р. откриха събитието с акустично осъществяване на песента „ Равносметка “, която е и саундтрак към кино лентата. Организаторите бяха взели всички нужни ограничения за обезпечаване сигурността на присъстващите. Зрители бяха с маски като нови такива се раздаваха и на входа на киното. Единствените изключения бяха за медийното отразяване на аления килим, само че даже при тях се спазваше нужната обществена отдалеченост.

След края на прожекцията актьорите и екипът на кино лентата излязоха, с цел да благодарят на публиката. Това изправи феновете на крайници за продължителни овации. „ Пепел върху слънцето “ потегля по кината в цялата страна от на следващия ден – 30 октомври. Продуцентите към този момент потвърдиха, че стартира турне за срещи с публиката като ще бъдат посетени поредно Пловдив, Бургас, Варна, Добрич, Велико Търново, Радомир, Враца, Видин, Благоевград и Плевен. Очаква се оповестяването и на други дестинации, за които ще се разгласява информация на.

„ Пепел върху слънцето “ споделя за доктор Стефанов (Юлиан Вергов), който е упрекнат в позволена лекарска неточност, която води до гибелта на пациент. Младата журналистка Антония (Силвия Петкова) се впуска в самоуверено следствие в търсене на истината, което може да коства работата ѝ. По време на кино лентата тя сглобява пъзела към доктора и случая като интервюира негови близки и сътрудници.

Екипът на „ Пепел върху слънцето “ благодари на NOVA телевизия за поддръжката, която е част от дълготрайната акция „ NOVA поддържа българските филми “ и на БГ Радио, които също са медиен сътрудник на плана.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР