Челси пропусна отлична възможност да измести Лестър от третото място

...
Челси пропусна отлична възможност да измести Лестър от третото място
Коментари Харесай

Челси изпусна златен шанс и завърза тотално битката за Топ 4

Челси пропусна отлична опция да измести Лестър от третото място в Премиър лийг. Селекцията на Франк Лампард загуби с 2:3 гостуването си на Уест Хям и по този метод завърза оптимално борбата за Топ 4. Над две точки зад " сините " са Манчестър Юнайтед и Уулвърхямптън, който в оставащите кръгове ще създадат всичко по силите си, с цел да объркат проектите на своите съперници.

Гол на домакините беше анулиран заради засада в 34-ата минута, като чехът Сучек бе отчаян след решението на ВАР. Три минути преди паузата Челси откри резултата, откакто Вилиан беше прецизен от дузпа.
 Арсенал отнесе Норич
Арсенал отнесе Норич

Обамеянг с два гола за триумфа на " топчиите "

Плановете на селекцията на Лампард обаче се обърнаха надолу с главата, откакто малко по-късно Сучек към този момент осъществя постоянен гол за 1:1.

" Сините " го закъсаха още повече след паузата, когато Антонио попадна в прегръдките на своите сътрудници, правейки цялостен поврат. Надежди, че този мач може да приключи по отговарящ метод за гостите даде Вилиан в 72-ата. Националът на Бразилия сътвори нещо доста красиво, откакто матира Фабиански след прелестен изстрел от фаул.

Търсейки успеха обаче, " сините " откриха загубата. В 89-ата минута Челси се бе оголил съществено в защита. Това разреши за реализирането на бърза контраофанзива за Уест Хям, която бе приключена по отговарящ метод от украинската звезда Андрий Ярмоленко.
 Евертън пречупи Лестър с ранни голове
Евертън пречупи Лестър с ранни голове

2:1 за " карамелите "

По този метод " чуковете " поеха глътка въздух в битката си за избавление. Тимът на Дейвид Мойс към този момент е на 16-та позиция, на три пункта над рисковата зона.

УЕСТ ХЯМ - ЧЕЛСИ 3:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР