Челси Манинг, транссекуалният американски военен, който бе зад най-голямото изтичане

...
Челси Манинг, транссекуалният американски военен, който бе зад най-голямото изтичане
Коментари Харесай

Челси Манинг иска място в Сената

Челси Манинг, транссекуалният американски боен, който бе зад най-голямото приключване на американски поверителни документи и лежа за това 7 години в пандиза, желае да бъде номинирана от Демократическата партия за идните избори за Конгрес, съобщи Ройтерс, както се базира на федерални изборни документи.

Манинг желае да бъде номинирана от демократите, с цел да се кандидатира за място в Сената от щата Мериленд. Тя е попълнила съответните документи и желае да заеме мястото на сенатора демократ Бен Кардин, добавя ДПА.

Челси Манинг, която в предишното се споделяше Брадли Манинг, беше пусната през май предходната година от американски затвор по разпореждане на тогавашния президент Барак Обама. Тя бе наказана на 35 години затвор, тъй като когато е работила като анализатор на разследващи данни през януари 2010 година в Ирак, е предала американски поверителни секрети на уеб страницата Уикилийкс, който ги разгласява. В пандиза Брадли Манинг разгласи, че желае да бъде възприеман като жена и че ще се назовава Челси Манинг.

Манинг през днешния ден е защитничка на правата на транссексуалнит

who's that?

A post shared by Chelsea E. Manning (@xychelsea87) on Dec 8, 2017 at 12:29pm PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР