Чехия стартира успешно участието си на Европейското първенство по футбол,

...
Чехия стартира успешно участието си на Европейското първенство по футбол,
Коментари Харесай

Фамозен гол изправи публиката на крака на европейското

Чехия започва сполучливо присъединяване си на Европейското състезание по футбол, откакто надигра Шотландия с 2:0 в дуел от група D на шампионата.

 Допускат по 14 хиляди фенове на мачовете от Евро 2020 в Мюнхен Допускат по 14 хиляди фенове на мачовете от Евро 2020 в Мюнхен
По 14 000 фенове ще могат да следят онлайн всеки от мачовете от Евро 2020 в Мюнхен, реши през днешния ден държавното управление на Бавария. По този...
Пред към 12 000 фенове на „ Хемпдън Парк “, британците, които играеха на своя първи огромен интернационален конгрес от 1998-а насам и на първо европейско състезание от 1996-а насам, стартираха по-активно срещата, само че първият прецизен удар бе на сметката на нападателя на Байер Леверкузен Патрик Шик, който провокира добра интервенция на Дейвид Маршал.
Възпитаниците на Стив Кларк отвърнаха на предизвикването, откакто Линдън Дайкс засече центриране на капитана Анди Робъртсън, само че топката мина настрана. В края на полувремето чехите нанесоха своя удар посредством Шик. Офанзивният футболист осъществя след асистенция на десния бек на Уест Хем Владимир Цуфал. Малко след началото на втората част Чехия до голяма степен постави точка на разногласието след второто попадение на Шик. То е ранен кандидат за Гол на шампионата, откакто нападателят трансферира вратаря от огромна отдалеченост.
До края не паднаха нови попадения и по този начин чехите стартираха с скъпи три точки. Тимът поведе в групата след минималния триумф на любимеца Англия над Хърватия с 1:0 в неделя. В идващите мачове от група D Англия играе с Шотландия, а Хърватия с Чехия.
Подробности за развиването на мача.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР