Чехите пуснаха първите официални снимки на своя нов бюджетен кросовър Skoda

...
Чехите пуснаха първите официални снимки
на своя нов бюджетен кросовър Skoda
Коментари Харесай

Нови снимки и подробности за Skoda Kamiq – ценовият конкурент на Dacia Duster

Чехите пуснаха първите публични снимки на своя нов бюджетен кросовър Skoda Kamiq, който се дефинира като нов пазарен конкурент на бестселъра Dacia Duster. Освен това беше пусната и нова ключова информация за модела.

Заявява се че Skoda Kamiq ще се предлага само на пазара в Китай, само че методът на направа на колата, изгледът й и равнището на изпълнение е на равнище световен модел, каквито са всъдеходите Karoq и Kodiaq. Така че новият бюджетен SUV ситуиран на първата позиция в всъдеходната гама на чехите, може би някой ден ще доближи и други пазари.

Според изображенията новата Skoda Kamiq има система за безключов достъп, информационно-развлекателен комплекс със сензорен екран и платнена тапицерия на салона с включвания от изкуствена кожа.

Техническите характерности на Skoda Kamiq ще станат известни по време на автосалона в Пекин идната седмица, габаритите й са 4390 х 1781 х 1593 мм, а междуосието 2610 мм. За сравнение размерите на Karoq са 4432 х 1841 х 1614 мм, междуосието – 2688 мм.

На първо време косовърът ще се предага с един мотор – атмосферен, бензинов, 1,5 л, 110 к.с. Трансмисията е в два разновидността – механична предавателна или автоматизирана, задвижването на модела за Китай е само предно.

Продажбите на Skoda Kamiq в Поднебесната империя ще тръгнат през юни, а ориентировъчната цена е на равнище от 14 000 долара.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР