Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви, че след денафицикацията и демилитаризацията

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви, че след денафицикацията и демилитаризацията
Коментари Харесай

Кадиров: Следваща за денацификация е Полша, ще молят САЩ за оръжие

Чеченският водач Рамзан Кадиров съобщи, че след " денафицикацията и демилитаризацията " на Украйна, той има желание да продължи " битката със сатанизма " в Европа на територията на Полша. Според него идната " национална република " може да се появи в Силезия, където така и така през юли ще се организира " годишният Марш за автономност ".

" Сега и Полша ще моли за оръжие Съединени американски щати. Това решение беше оповестено от Марчин Пржидач, който е началник на Бюрото за интернационална политика в кабинета на полския президент. В поддръжката си за Украйна, Варшава съумя да изчерпи личните си военни запаси и в този момент е объркана. Какво ще стане, в случай че след сполучливото довеждане докрай на СВО, Русия стартира да денацифицира и демилитаризира идната страна? Все отново след Украйна на картата е Полша! ", написа чеченският водач в своя канал в приложението Телеграм, като добавя, че неведнъж е заявявал, че " битката против сатанизма би трябвало да продължи в цяла Европа ", съобщи " Фокус ".

" През юли ще се организира годишният Марш за автономност на Силезия, който всякога притегля от ден на ден участници. Според мен, по този начин този район на Полша си заслужи специфичен самостоятелен статут и там незабавно е нужен референдум, за който Русия може да окаже организационна помощ. Моли, Полша, моли господарите си ", написа Рамзан Кадиров.

На 28 януари полският министър председател Матеуш Моравецки съобщи в изявление пред Le Figaro, че се надява Чечения да успее да стане самостоятелна от Русия. Моравецки означи, че се надява и други нации да съумеят да се освободят от Русия, в която са като " пандизчии ", напомня " Фокус ".

" Чечения може да получи своята самостоятелност. Има елементи от Русия, които са затвори за други нации. Тези елементи от Русия могат да бъдат освободени, като Чечения да вземем за пример. Те могат да получат своята самостоятелност. Те се борят за свободата си от епохи, а през последните няколко десетилетия те се бориха с огромна мотивация. Вярвам, че тази страна заслужава своята самостоятелност ", съобщи полският министър председател.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР