Чеъл Сонен вижда възможност да се сдобие със златото на

...
Чеъл Сонен вижда възможност да се сдобие със златото на
Коментари Харесай

Сонен предизвика Райън Бейдър

Чеъл Сонен вижда опция да се снабди със златото на Bellator и незабавно употребява обстановката в своя изгода.

На 26 януари Райън Бейдър стана първия играч в историята на организацията, който държи по едно и също време два златни пояса в две дивизии. Той разгроми Фьодор Емеляненко единствено за 35 секунди, с цел да стане първенец в тежка категория. Бадер също по този начин е първенец в полу-тежката категория на Bellator.

Сонен се състезаваше в World Gran Prix шампионата на Bellator в тежка категория само че бе отстранен в полуфинала, откакто загуби посредством механически нокаут от руснака. Бившият кандидат за купата на UFC в междинната категория провокира Бейдър посредством известие в Twitter, само че след това го изтри.
 " 3 леви куки, по-късно започваме борбата. Все още вземам коланът ти Бадер. Спри да предизвикваш слабаци. " гласеше туийтът на Сонен.

" Американския разбойник " по-късно разгласява и следното:

" Благодаря, че одобри. Кога искаш да го създадем? Преди или откакто майка ти излезе от пандиза? "

Tnx for accepting. Wanna do it before or after your mom gets outta prison?
— Chael Sonnen (@ChaelSonnen) January 27, 2019 Бейдър прегази съперниците си по време на шампионата в тежката категория. Той в профил King Mo за няколко секунди и направи същото с “Последния император”. Райън Бейдър не приключи Мат Митрион, само че го господства и съумя да победи посредством единомислещо съдийско решение.

От Bellator оповестиха, че ще оставят на Райън опцията да задържи и пази и двете трофеи, тъй че вариантите пред него са забавни и разнородни. Така или другояче, президентът на Bellator Скот Коукър сподели по време на конференцията на Bellator 214, че ще остави решението в ръцете на първенеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР