Частната детективка от Обединеното кралство Али Харис изброи най-често срещаните

...
Частната детективка от Обединеното кралство Али Харис изброи най-често срещаните
Коментари Харесай

Детектив каза кои са признаците на изневярата

Частната детективка от Обединеното кралство Али Харис изброи най-често срещаните признаци за невярност на колегата. Нейните наблюдения са оповестени от New York Post.

Най-често тя е молена да откри липсващ човек, да разбере детайлностите от биографията му и да откри дали сътрудникът кръшка встрани. За задачата Харис провежда пешеходно или автомобилно наблюдаване, а също по този начин събира информация от разнообразни източници. Благодарение на дълготраен опит, дамата е дефинирала лист с признаци за невярност.

Харис има вяра, че кръшкачът или шавливата неверница нормално ненадейно се загрижват за външния си тип: купуват си нови облекла, вършат си нови прически, сменят си парфюма.

Друг симптом за допустима невярност е желанието да се носи мобилния телефон на всички места със себе си от боязън да не остане без контрол.

Трябва също да се внимава, в случай че сътрудникът внезапно стартира непрекъснато да почиства историята на търсенията си в интернет и изрично не желае да разисква усеща и подозрения.

В умозаключение детективката изясни, че преднамерено боядисва косата си в алено и носи ярки облекла, макар че сътрудниците й нормално се пробват да не притеглят вниманието върху себе си, само че тя следва друга логичност. „ Като ме гледате, няма да имате подозрение, че съм частна детективка. Харесва ми да оказвам помощ на хората, тъй като постоянно се трансформирам в последната им вяра да стигнат до истината “, сподели тя.

„ Повечето хора считат, че да си частен детектив е блестящо, само че това надалеч не е същото, което се демонстрира по малкия екран. Понякога би трябвало да седнал съм в колата с часове с периодически откъсвания до тоалетна. Прекарвам се доста време в търсене на улики в интернет. Но е и удовлетворяващо, тъй като всеки случай е друг и изисква самостоятелен метод, а това прави работата на частния детектив забавна ”, споделя Али Харис

По-рано американският психолог Даниел Акон приказва за един от главните признаци на невярност в една връзка и провокира дискусия в мрежата. Той счита, че подобен симптом е неочакваната смяна в държанието на колегата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР