Частичното лунно затъмнение на 5.07.2020, 07:31 часа, няма да се

...
Частичното лунно затъмнение на 5.07.2020, 07:31 часа, няма да се
Коментари Харесай

Марс е в Овен, идва Рицарят на справедливостта

Частичното лунно затъмнение на 5.07.2020, 07:31 часа, няма да се следи от България, само че води до произшествия по границата, затруднения в дипломатическите връзки. Необходимо е гранична полиция да бъде по-активна и прецизна.

Съществува риск от увеличение на престъпността и кражбите. Органите на реда евентуално ще имат задоволително работа. Могат да се чакат промени в Министерство на образованието.    
 
На 28.06.2020 година войнственият Марс навлезе в своето царство - зодиакалния знак Овен. Време е рицарят на справедливостта да се появи на житейската сцена! Младежта ще изяви своята мощ и ще отбрани своите хрумвания. Времето ще бъде динамично. Условията ще допускат разнообразни типове конфликти и спорове. 

При по-издигнатите в нравствен проект хора ще се прояви по-пълното и изцяло въздействие на Марс от неговата добра страна и мощ в битката му за правдивост и отбрана на слабите и онеправданите. При по-примитивните ще се ускори жаждата за битка, обир и неучтивост.

Подземният свят ще изпита силата на страната. Могат да се виждат напрегнати интернационалните връзки. Има възможност  за неразбирателства в интернационален проект, напрегнати връзки във външнотърговските каузи. Трудностите ще идват от изток.

Ще се основат нови придвижвания за прогрес и благополучие въз основа на общи хрумвания за независимост и правдивост. Те ще се проявят с самодейност, храброст, сила, динамика, спонтанност, импулсивност при осъществяване на своите стремежи. Завоевателният дух ще шества във връзка с общите ни каузи с другари.

Ще се следи настъпателност, нервност, враждебност и опит за насилствени дейности по отношение на партньорски взаимоотношения. Също безчувствие и нарцисизъм, наклонност да се меси човек в делата на другите. Възможни са недомислени дейности към опозиционни отзиви и тактики.

Въздухът ще бъде кондензиран с готовност за превъзмогване на трудностите за момента. Целият този коктейл от напрегнати въздействия ще е бъде ориентиран към висшата изпълнителна власт и към огромните далавери.  
 
На 30.06.2020 година Юпитер подписа още веднъж съвпад с Плутон, само че и двете планети са ретроградни. Съдебните управляващи ще разкрият секрети далавери по високите етажи на властта, а в изключително огромни размери – в областта на запазване на околната среда, изгаряне на непознати боклуци. Време е да се зачеркнат старите модели и да се стартира на чисто! 
 
Периодът е благоприятен за работа по възобновяване и реформиране на съществуващи културни, просветителски и духовни организации. Научните проучвания ще получат нов подтик в своето развиване. Подгответе се за уголемение на скритите ви качества и за трансформиране на живота. 
 
Ще сте изпълнени с възприятие за чест, свободолюбие и религия в положителното, с прекаленост в стремежите. Амбицията и персоналната мощ се усилват. Положените старания носят плодове.  
 
Ако в предходния интервал сте били изпълнени със боязън, горест и изолираност, то в този момент ще се завърнете в царството на светлината.  
 
Ще се издигнете над материалното и ще се опитате да се обърнете към духовния свят в дълбочина. Периодът ще бъде изпълнен с уголемение на скритите качества за трансформиране на живота.  
 
Финансовата полза се крие в корпоративния бизнес, преразглеждане на налози, застраховки, дарения и наследства. Периодът е удобен за подсилване на бизнеса и за решение на юридически въпроси. 
 
Висшите законодателни органи стават изключително дейни в интернационален и вътрешнодържавен проект. Налагат се някои духовни хрумвания, които в предходни интервали са били отричани. 
 
В международен мащаб, финансите ще са в сериозно положение. Необходимо е да се обърне внимание на морала и на успеваемостта на правосъдната власт. 
 
В развой сме на раждане на нов обединител на нацията. Влиянието му ще се съчетае с духовното възобновление на България. Ще се зачеркне всичко остаряло и се приготвя ново начало. Вселената дава късмет да почистим Авгиевите си обори. Дипломацията и външните работи ще бъдат подложени на изпит, който изисква морал, национализъм и огромна отговорност. В ход е смяна на общата ценностна система. Тя ще засегне политика и ръководство.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР