Частичната промяна на решението на американския президент Доналд Тръмп за

...
Частичната промяна на решението на американския президент Доналд Тръмп за
Коментари Харесай

Сенатор иска 1000 бойци от ЕС да заменят американците в Сирия

Частичната смяна на решението на американския президент Доналд Тръмп за евакуиране на войските на Съединени американски щати от Сирия цели да притегли в горещата зона на 1000 бойци от Европейски Съюз, съобщи сенаторът Линдзи Греъм. През последните няколко седмици той обществено приканва Тръмп да поправя проекта за евакуиране на войските, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Пред Fox News сенаторът сподели, че 200-те оставащи американски бойци ще доведат до по-голямо наличие на европейските съдружници. " Тези 200 ще привлекат евентуално 1000 европейци ", твърди Греъм.

" Хиляди европейци бяха убити от бойци (на " Ислямска страна " ), идващи от Сирия в Европа. Сега тежестта пада върху Европа. 80% от интервенцията би трябвало да бъде европейска, може би 20% наша. ", добави сенаторът.

Греъм сподели още, че е приказвал с Тръмп " непрестанно " за изтеглянето на войските и го е убедил, че би трябвало да бъде основана буферна зона, с цел да се защитят подкрепяните от Съединени американски щати кюрдски бойци от възможна офанзива от страна на Турция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР