Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха огромна къща в Монтана,

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха огромна къща в Монтана,
Коментари Харесай

Разпродават огромна къща в Монтана

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха голяма къща в Монтана, научи BulNews.bg. Имотът се афишира на търг за първи път, като повода е, че притежателите му са заборчнели към банкова институция.
Къщата се намира на ул. „ Братя Миладинови “ № 11. Площта на парцела е 320 квадратни метра. В него има няколко здания – едната е на два етажа с повърхност 84 квадратни метра, с предопределение еднофамилна жилищна постройка, сграда с повърхност 26 квадратни метра и хангар с повърхност от 42 квадратни метра. В двора има и лятна кухня и гараж. Дворното място е оградено е с железни панели, има единична и двойна железни врати. Изградени са пътеки и площадки от венецианска мозайка, цветни алеи, външна чешма и украсителен бунар.
Жилищната постройка е на три етажа, като има и мазе. На първия етаж има кухня, трапезария и дневна в едно помещение, тоалетна и входно предверие, както и стълбищна клетка. На втория етаж има антре, две спални, гардеробно, баня, тоалетна и две тераси. На третия етаж са ситуирани две спални, баня и тоалетна. Мазето е с повърхност от 12 квадратни метра.
Къщата е издигната през 2002 година, монолитна е, с външна изолираност, построени ел. и ВиК съоръжения, локално парно и газификация. Подовете са от теракот, ламинат и дюшеме. Стените са с фаянс, тапети и латекс, таваните – окачени и латекс, а дограмата е PVC.
Недвижимият парцел се намира наоколо до приблизително учебно заведение, жандармерията и ветеринарна амбулатория.
Началната цена, от която стартира наддаването е 56 000 лв..
Върху парцела има наложена забрана и договорна ипотека, разяснява частният правосъден реализатор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР