Частен съдебен изпълнител продава мистериозен имот в Бургас за внушителните

...
Частен съдебен изпълнител продава мистериозен имот в Бургас за внушителните
Коментари Харесай

Продават на търг апетитен имот на испанци до Бургас за 58 милиона

Частен правосъден реализатор продава тайнствен парцел в Бургас за внушителните 58 235 794 лв.. Става въпрос за голяма почивна база, която се простира върху цели 69 декара край морския град. В него са издигнати 6 здания. Офертите за търга ще се одобряват до 12 август тази година.

Имотът се намира в землището на квартал "Крайморие " в местността "Отманли ". Районът към Лесопарк Росенец сега е в полезрението на вложителите, което допуска, че продажбата ще се реализира бързо.

Фирмата притежател на парцела е "Атиа Резорт " ЕАД. Върху парцела има забрана в интерес на Община Бургас и договорни ипотеки от 2012 година На мястото на парцела преди време се е намирала хижа "Електрон ".

Справка в Търговския указател демонстрира, че компанията дебитор е записана в София и е благосъстоятелност на испанското сдружение "Атиа Спейн " ООД. В Съвета на шефовете са Фернандо Агуд Бласко, Хавиер Карлос Фернандо Валс и Карлос Мартин Алапонт Кодонер. Тримата поотделно имат участия и в други компании в България, написа "Трафик ".

Първата постройка е със застроена повърхност от 446 кв. м. и два етажа. Втората е със застроена повърхност от 452 кв. м. и три етажа. Третата е с повърхност от 526 кв. м. и три етажа. И трите са с предопределение за курортна, туристическа постройка като последната даже не е довършена. Четвъртата е предопределена за публично хранене и е с повърхност от 904 кв. м., само че е в неприятно експлотационно положение и е изоставена. Петата е с предопределение различен тип постройка и е с повърхност от едвам 4 кв. м. (трафопост). Шестата е със същия статут и също е доста дребна - едвам 26 кв. м.

Към парцела има добра транспортна досегаемост посредством асфалтов път. Парцелът е с неправилна многоъгълна форма и два входа/изхода за МПС.

Сградите са изоставени, наподобяват в окаяно положение и не се стопанисват. От фотосите се вижда, че даже цветята в саксиите са към момента там, само че растенията са мъртви. Прозорците и останалите мебели са изпочупени.













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР