Част от запалянковците на Пари Сен Жермен отправиха ново искане

...
Част от запалянковците на Пари Сен Жермен отправиха ново искане
Коментари Харесай

Феновете на ПСЖ искат среща с президента

Част от ентусиастите на Пари Сен Жермен насочиха ново искане да се срещнат с президента на клуба Насър Ал-Хелаифи. В изказване за пресата фракцията Collectif Ultras Paris се оплака, че клубът е сложил маркетинга над спортните си цели и предизвести, че напускането на чиновници на и отвън терена носи едни и същи резултати всеки сезон.

Парижкият клуб се любува на най-успешния интервал в своята клубна история под управлението на Qatar Sports Investments след 2011 година. Столичани завоюваха купата осем пъти през последното десетилетие, само че към момента не могат да доближат до успех в Шампионската лига. Най-запалените почитатели на Пари Сен Жермен не престават да настояват, че обичаният им тим не се показва на нужното равнище и желаят по-добри резултати.

" Сезоните минават и наподобяват идентични. Играчи, треньори и спортни шефове се сменят един след различен. Едни и същи аргументи водят до едни и същи резултати. Още един път нашият клуб не извърши своите цели на национално и европейско равнище ", написаха почитателите на френския отличник.

Парижани отпаднаха от Байерн Мюнхен на осминафиналите в Шампионската лига, само че водят със седем точки на върха в класирането в Лига 1. 

" Молим за прощален път да се срещнем бързо с президента Насър Ал-Келаифи, с цел да му разбираем устно многото проблеми, които идентифицирахме в и към клуба, спортни и неспортни, в продължение на доста години. Нашата обич към клуба е безгранична, а не нашето самообладание ", се споделя още в изказването на ентусиастите на столичани.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР