Част от политическите лица, които бяха в проектокабинета на акад.

...
Част от политическите лица, които бяха в проектокабинета на акад.
Коментари Харесай

Ангел Найденов: Записите показаха една гнусна страна на политическите нрави в България

Част от политическите лица, които бяха в проектокабинета на акад. Денков, евентуално ще си останат вкъщи или в парламентарните банки. Допускам, ще бъдат сменени с хора с профила на специалисти и непартийно обвързани, което в някаква степен ще удовлетвори част от претенциите на Политическа партия ГЕРБ. Това сподели някогашният министър на защитата Ангел Найденов по Българска национална телевизия във връзка замразяването на договарянията за образуване на държавно управление сред първите две политически сили.

Изтеклите през вчерашния ден диалози и записите по думите му са следващото доказателство за разпад на държавността. „ Сагата със записите, подслушванията и интензивността на обособени лица не е нова. Тя демонстрира една гнусна страна на политическите нрави в България ", уточни Найденов.

По думите му абсурдът с изтеклите записи от съвещанието на Националния съвет на Политическа партия обрисува няколко сюжетни линии. „ Те демонстрират продукта на политическата кухня на една от партиите, които желаят да ни ръководят. Тези диалози показват една много извратена картина и визия за метода, по който би трябвало да бъде упражнявана властта, визията на хора, за които най-малкият проблем е дребният политически опит или незадоволителният морал. Очевидно интензивността на тези хора е ориентирана към взривяване на опцията да бъде формирано държавно управление. Но те разкриват и нещо друго - мощната вътрешна опозиция и съпротива и евентуално това не е опозиция и съпротива единствено в Политическа партия. Това евентуално съществува и в ГЕРБ ", разяснява Ангел Найденов.

Според него възможностите за образуване на държавно управление не са изчерпани, макар замразяването на договарянията. Дори да бъде образуван кабинет обаче, това няма да позволи политическата рецесия и всички проблеми, свързани с ръководството и бъдещето на България, счита някогашният министър на отбраната
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР