Часове след като се оказа, че Мариана Попова и тригодишната

Часове след като се оказа, че Мариана Попова и тригодишната ...

Защо Мариана Попова избухна срещу Лили Иванова и вечното дерби?Часове след като се оказа, че Мариана Попова и тригодишната ѝ дъщеря са заразени с коронавирус, певицата избухна в профила си във Фейсбук с яростен коментар заради нехайството на българите и неспазването на мерките.

"Аз съм изключителен футболен фен, от Левски съм, но какво беше това вчера? Аз обожавам Лили Иванова, но организаторите, хората, които са там, как са го допуснали това? И снимките са пищни, невероятни, претъпкан театър, докато всички колеги се съобразяваме", И продължи:

"Това е държава, която има само име, тя като държава не съществува. Тук държавници няма, всички са се спретнали за избори", казва изпълнителката. Още по темата26 сеп 2021 23:15366Самата Мариана Попова подчерта, че най-важното е да се пазим взаимно.

Самата тя не е ваксинирана и е отложила концертите си за пролетта, за да мине тежкия период. И намира смелост за заяви открито, че не иска децата ѝ да градят бъдещето си в България.

"Няколко пъти в моя сравнително кратък живот съм стигала до тези изводи. По най-различни поводи. Но сега, последната година, представителната извадка на политическия елит, държава, закони, население, гражданско общество...Няма го, то липсва", добави още Мариана Попова.

Вижте още в репортажа на Теодора Георгиева


По публикацията работи:

Източник: dnes.bg