Часове преди един от най-щурите светски купони на годината –

...
Часове преди един от най-щурите светски купони на годината –
Коментари Харесай

Гринго И Преслава Цял Ден Вдигат Наздравици, Докато Софка Се Гримира

Часове преди един от най-щурите всемирски купони на годината – сватбата на певицата Софи Маринова и обичания й Гринго, тече трескава подготовка както в лагера на булката, по този начин и в този на младоженеца.

Докато кумата Преслава и брачният партньор на ромската перла (двамата към този момент публично са съпрузи, откакто подписаха в гражданското на 5 февруари) лееха шампанско под звуците на шлагерите на булката, самата тя се готвеше интензивно за огромната вечер. Цял следобяд философски Софи се отдаде на професионалните грижи на гримьорите Мис Бони и Джулия Ангелова и неговия екип.

Изпълнителката на „ Стари рани “ почтително следваше всички заръки на експертите и спокойно седеше на стола, облечена в ефирна розова рокля на точки. След като получи съвършената визия и прическа, два часа преди да се появи в целия си искра в ресторанта и да посрещне гостите, Маринова облече и булчинската рокля, дело на нейната другарка и шаферка – дизайнера София Борисова, написа Монитор.

Тоалетът е в класическо бяло, с доста дантела и камъни в горната част и огромна пола и шлейф. Певицата не се лиши и от воал, който комбинира с обеци и маникюр в бяло и синьо – цветовете на тържеството.

Организацията по сватбата очевидно е като в казарма и всичко е безупречно подредено, тъй като както кумата Преслава, по този начин и екипът на Софи и гримьорът Мис Бони минута по минута пускат фотоси от подготовката на събитието в обществените мрежи.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР