Чаша ароматно какао или димящ чай в ръка, вкусни меденки

...
Чаша ароматно какао или димящ чай в ръка, вкусни меденки
Коментари Харесай

Коледно настроение от HBO Max

Чаша ароматно какао или димен чай в ръка, вкусни меденки или коледен щолен на масата, компанията на най-близките и да – по този начин значимото свободно време. Тази композиция е допустима в идните дни, а какво по-приятно от добре прекарано споделено време пред екрана?

Празничният дух стартира да завладява стрийминг платформата HBO Max и ви споделяме част от филмите, които можете да гледате в дните до един от най-очакваните фамилни интервали от годината.

„ Коледна историяпо Коледа “

„ Коледна история по Коледа “ е дълго чаканото продължение на класиката „ Коледна история “. Ралфи Паркър към този момент не е хлапето, забъркало се в огромна каша тъкмо по празниците. В продължението на историята той е зрял мъж със лично семейство и би трябвало да направи всичко допустимо празникът да бъде съвършен за всички. Естествено, това е предизвикателство и е съпроводено с комични провокации от всевъзможен темперамент.

Снимките на кино лентата протичат в Кливланд, където истинската къща към момента съществува като музей, в Торонто и в София. Поради това и част от снимачния екип е от българи – от асистент режисьорите, до гримьорите.

 

„ Коледна тайнственост “ 

от 24 ноември

Преди век момче намира част от вълшебните звънчета на Дядо Коледа, което носи мир и благополучие на родното му градче в продължение на столетие. Звънчетата обаче изчезват и група храбри хлапета би трябвало да разбули мистериятаи да върне коледната магия в Шелтър Бей.



„ Боровинкова Коледа “

от 24 ноември

Разделена двойка симулира брачна естетика по националната телевизия, с цел да помогне на коледния фестивал в своя град и на бизнеса си. Каква ли изненада ще им сервира бъдещето и дали любовната искра няма да бъде запалена от празничния дух?

„ Коледа в естетика “ 

от 24 ноември

Певицата и създател на песни Гейл получа ва изключителната опция да се включи в съревнование за присъединяване в коледния концерт на iHeartRadio в ЛосАнджелис. Тя поема с буса си през страната, единствено с цел да стигне до Хармъни Спринг, Оклахома. Безизлишни пари, с които да покрие ремонта на буса си, Гейл е принудена да одобри съвета на локалния автомонтьор Джеръми и да поеме образованието на учебния оркестър, който също желае да изнесе коледен концерт. Гейл и Джеръми се сближават повече от предстоящото, само че в случай че тя към момента желае да реализира фантазията си, би трябвало да изостави както него, по този начин и Хармъни Спрингс.

“Кученцето Пат: Коледа с Пат ”

 от 27 ноември (детско съдържание)

Въпреки дребния си размер и палавост, Пат е героят, който лети да избави приятелите си, като в същото време заобикаля многочислените трудности, които се изпречват на пътя му.



“Холивудска Коледа ”

от 1 декември

Джесика е режисьор в Холивуд, известна с коледните си филми.Когато изпълнителният шеф на компанията Кристофър се появява със опасност да спре актуалната ѝ продукция, Джесика не просто се пробва да избави своя коледен филм, тя в действителност живее в подобен!

 

„ Коледа по Дикенс “

 от 23 декември

Каси се завръща в роднотосиградче Дикенс, откакто се е провалила като режисьор на Бродуей. Тя получава задачата да режисира локална режисура на „ Коледна ария “ по случай стогодишнината на града. Когато изпълнителят на основната роля губи гласа си, тя би трябвало да откри заместител допустимо най-бързо. Кметът й предлага да се свърже с Джейк – екшън звезда, роден в Дикенс. Каси не гори от предпочитание, тъй като двамата с Джейк имат общи мемоари от учебно заведение. За нейно удивление обаче той приема и в този момент двамата ще би трябвало да кръстосат шпаги както във връзка пиесата, по този начин и поради тогавашните си усеща.

„ Коледа във фермата “ 

от  23 декември

Клементайн Джоунс е австралийска писателка, чиято автобиографична книга, разказваща за живота ѝ във плантация в Куинсланд, е купена от авторитетна издателска къща. Истината обаче е, че Клементайн в действителност е Еми Джоунс, която живее в НюЙорк и написа книгата по дневниците на починалата си майка. Когато издателите афишират, че потеглят към Австралия, с цел да опознаят Клементайн преди да подпишат контракта, Еми се втурва към остарялата фамилна плантация, надявайки се, че ще успее да ги заблуди благодарение на братовчед си Дейвид и брачна половинка му Майлс. Само че се появява проблем – Елисън, директорката на издателството, идва с привлекателния си наследник Джак. Ако той си спомни, че с Еми в действителност към този момент се познават, целият проект пропада!

„ Коледен валс “

 23 декември

След като коледната женитба на Ейвъри е анулирана, инструктор по танци ѝ оказва помощ да се изправи пред страховете си и да извърши фантазията си да се научи да танцува.



 

Още заглавия  за коледно въодушевление в HBO Max- на идната страница.....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР