Чарлийз Терон изненада феновете си с доста необичайно за нея

...
Чарлийз Терон изненада феновете си с доста необичайно за нея
Коментари Харесай

Чарлийз Терон шокира с визия

Чарлийз Терон изненада почитателите си с много извънредно за нея телосложение и визия. 42-годишната актриса постоянно е държала на безупречния си външен тип. И това продължава, до момента в който не получава предложение за ролята на майка на три деца във кино лентата "Tully ", написа Лайфстайл бг.

Изнемощяла и с наднормено тегло, героинята Марло демонстрира неприятната истина за майчинството и жертвите, които изисква. Показва и големия си стомах. Трудно е да повярваме, че това е онази блестяща Чарлийз. Но за нея това е просто следващото професионално предизвикателство.

Терон споделя, че й е било много мъчно да надебелее задоволително, с цел да влезе в облик. Качила е към 23 кг. Децата й са останали много сюрпризирани от тази смяна и даже си помислили, че е бременна, каквато в действителност е нейната героиня първоначално.

А самата тя е изпаднала в меланхолия поради отражението си в огледалото. За да влезе в кожата на Марло, актрисата е яла в продължение на месеци всевъзможни нездравословни храни, постоянно и измежду нощ. Толкова доста, колкото не е изконсумирала през целия си живот. Дори си е навивала тревога, с цел да се буди и да яде хамбургери да вземем за пример, цитират я от Daily Mail.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР