Чалга фурията Мария Панайотова вече официално е Мария Соколова, стана

...
Чалга фурията Мария Панайотова вече официално е Мария Соколова, стана
Коментари Харесай

Бившата на новия съпруг на Мара Отварачката, проговори за сватбата им

Чалга фурията Мария Панайотова към този момент публично е Мария Соколова, стана ясно откакто преди дни миньончето от Стара Загора разгласи, че е подписало с новия си мъж Мирослав, за което HotNews първи писа . Церемонията мина в стеснен кръг единствено с кумовете на влюбената двойка.

„ Дадох бракоразвод по взаимно единодушие на брачна половинка си. Нищо повече не желая да разясня “, сподели към този момент някогашната брачна половинка на предприемача Вая. Първоначално тя не искаше да се развежда, защото очакваше в един до някакъв миг кръшкането на мъжа й да спре, само че за положително или зло Мирослав взел решение да продължи живота си с Мария. Разбира се, предприемачът ще обезщети напълно живота на двете си деца - момче и момиче, както и на някогашната си брачна половинка.

„ Той постоянно е бил грижлив мъж, уповавам се това въодушевление по Мария да завърши “, сподели пред приятелки Вая, която цяла година изчака мъжа си „ да му мине “. След като това не се случи Вая продължава живота си поради децата, писа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР