Ч аст от основната презентация на годишната конференция на Nvidia

...
Ч аст от основната презентация на годишната конференция на Nvidia
Коментари Харесай

Nvidia пуснала видео с фалшив образ на главния си директор

Ч аст от главната презентация на годишната конференция на Nvidia е била водена не от действителния изпълнителен шеф на компанията, а негов виртуален клонинг. Това заяви самата Nvidia, като споделя, че е проява на реализма на построената от нея "Омнивселена ".

Технологията Nvidia Omniverse цели да даде благоприятни условия на бизнесмените, програмистите и геймърите да основават и изпитват нови виртуални прекарвания, които до момента са били вероятни единствено в научната фантастика. Именно на тази тематика е била отдадена и конференцията на компанията, а лекцията на изпълнителния шеф Дженсън Хуанг изобилстваше от компютърни резултати.

Nvidia споделя, че съвсем цялата презентация от час и 48 минути е водена от действителния Хуанг. "С изключение на 14 секунди - от 1:02:41 до 1:02:55 ".



Тогава на ред е бил виртуалният облик на Хуанг, който е бил и в напълно виртуално основана кухня. Целта на клипа е проява на реализма, който реализира комбинацията от изкуствен интелект, машинно образование и графичните благоприятни условия на създаването на компанията.

Преди това е бил изработен цялостен 3D модел на Хуанг със сканиране на лицето и тялото му. Изкуствен разсъдък по-късно е изучил типичните жестове и мимики, които той прави и "добавихме малко магия с изкуствен интелект, с цел да създадем клонинга реален ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР