CETIN България взе участие на традиционната церемония в Технически университет

...
CETIN България взе участие на традиционната церемония в Технически университет
Коментари Харесай

CETIN България поздрави лично завършващите студенти в Технически университет – София

CETIN България взе присъединяване на обичайна гала в Технически университет София по връчване на дипломите на завършващите бакалаври и магистри на 30 юли. На събитието участва Никола Чакъров, Директор „ Експлоатация “ в CETIN България, който връчи грамоти на двама магистри (сребърните медалисти Красимир Вачев и Десислава Николова) и двама бакалаври (златният медалист Стоян Маджиров и Радостина Петкова) и ги поздрави за постигнатите отлични триумфи със специфични дарове.  

„ Това е единствено началото за вас. От тук нататък сте вие. Ваша е отговорността за развиването ви. Не спирайте да мечтаете и да бъдете будители измежду обществото по отношение на новите технологии и по какъв начин те оказват помощ за развиването му. Успешен път напред! “ – това пожела Никола Чакъров на дипломантите. „ CETIN България е нова компания, само че нашите експерти са с богат опит. Можете да разчитате на този опит, а ние разчитаме на вашата упоритост и предпочитание за професионални триумфи “, добави той.  

Поздрав към бакалаври и магистри насочи и Богдан Динев, Директор „ Стратегически технологии и инженеринг “ в Теленор  България. В партньорство с CETIN България двете компании не един път са отличавани с влиятелния документ Best in Test за качество на мрежата на интернационалната компания за премерване на мобилни мрежи umlaut.  

Миналата година студенти от техническия университет се причислиха към CETIN България като част от стажантската стратегия в „ Центъра за наблюдаване на мрежата “, а през днешния ден те са експерти в няколкото отдела във компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР