Cdkeylord.com стартира разпродажбата „Отново в училище“.  В рамките на тази

...
Cdkeylord.com стартира разпродажбата „Отново в училище“.  В рамките на тази
Коментари Харесай

Linux средата ще бъде по-бърза: само за $12 си вземете доживотен лиценз за Windows 10 и ще можете да играете всякакви игри

Cdkeylord.com започва разпродажбата „Отново в училище“.  В рамките на тази промоция можете да намерите оферти за програмен продукт с до 91% по-ниска цена. Така да вземем за пример, продуктовият ключ с пожизнен лиценз за Windows 10 Pro дава опция за активирането на тази операционна система, както и за надграждане до Windows 11 изцяло гратис. Цената на продуктовия ключ е едвам $14, като в тази ситуация пожизнен лиценз значи до привършване поддръжката на съответния софтуер. И още, магазинът дава 30 дневна гаранция от датата на закупуване и при положение на пораждане на проблем обезпечава авариен продуктов ключ. Предлагат се и продуктови ключове за другите офис пакети, като ключът за Microsoft Office коства единствено $24, което е с цели 91% по-малко спрямо цената в магазина на софтуерния колос. Запомнете, че с цел да употребявате отстъпката в цената на продуктовите ключове е належащо да употребявате кода за отстъпка KA35, който би трябвало да въведете по време на заплащането.
 14.92 USD–(35% с кода KA35)  12.46 USD–(35% с кода KA35)  20.54 USD–(35% с кода KA35)  24.54 USD–(35% с кода KA35)  42.52 USD–(35% с кода KA35)  48.00 USD–(35% с кода KA35)  37.28 USD–(35% с кода KA35)  54.93 USD–(35% с кода KA35)

Как става пазаруването на продуктов ключ с ОЕМ лиценз?
Изберете нужния ви продуктов ключ от каталога на Cdkeylord

Добавете го във вашата виртуална количка

Въведете промоционалния код KA35 в плануваното за тази цел поле Потвърдете покупката

Изберете най-удобния за вас метод на плащане

Приключете с поръчката и вашият продуктов ключ ще бъде изпратен на посочената от вас електронна поща
Активиране на Оценка за съвместимост Windows благодарение на получения продуктов ключ

Процедурата е общоприета. От Настройките изберете Update & Security, по-късно Activate Windows или Change Product Key. В излязлото поле въведете знаците на продуктовия ключ.

Какво тъкмо съставлява доживотният лиценз за Windows 10 и какви са неговите съществени характерности

Спокойно можете да забравите за понятия като „Пиратска Windows“ и най-различни обири на операционната система на Microsoft. С нашите продуктови ключове сте изцяло законен собственик на Windows 10. Идващият с продуктовия ключ лиценз дава общоприет достъп до всички актуализации, обновявания и усъвършенствания от страна на Microsoft. Досадният надпис, който припомня, че е належащо активирането на Windows повече няма да излиза и ще можете без проблеми да гледате филми, да играете игри и да сърфирате в Глобалната мрежа.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР