Casio представя нов мъжки часовник Edifice, вдъхновен от моторните спортове.

...
Casio представя нов мъжки часовник Edifice, вдъхновен от моторните спортове.
Коментари Харесай

Мъжкият Casio Edifice модел 2018, представен от Мегамол за часовници

Casio показва нов мъжки часовник Edifice , въодушевен от моторните спортове. Casio е известна със своите дълготрайни ежедневни часовници и изключително със своята супер издържлива линия G-Shock. Достъпната японска марка има и връзка с региона на моторните спортове. Последният подобен часовник, пуснат от Casio, е резултат от партньорство с екипа на Scuderia Toro Rosso от Формула 1, с който японският производител има професионални връзки от 2016 година насам. Мъжкият модел е наименуван Edifice EQS-800 и е въодушевен от дизайна и материалите на колите от Формула 1. Циферблатът е направен напълно от въглеродни нишки и употребява усъвършенстван панел за зареждане със слънчева сила, ситуиран под спомагателните дребни циферблати, с цел да поддържа запас на мощ от пет месеца при цялостно зареждане. Часовникът даже би трябвало да се зарежда при ниска или флуоресцентна светлина, което значи, че в случай че сте избягвате да излизате през студените зимни месеци, вашият часовник ще продължи да работи без проблем. Моделът за мъже Edifice EQS-800 е водоустойчива до 100 метра и е предпазен със стъкло от минерален кристал, стабилно на надраскване. Подобно на доста часовници Casio, спомагателните му качества са: хронометър, екран за дата и знак за равнището на батерията. Edifice се създава в няколко разнообразни версии: със стоманена верижка и черен безел, със стоманена верижка и наследник безел, с черна силиконова каишка и напълно черен корпус и безел.

За страдание новият модел Casio Edifice EQS-800 към момента не е разполагаем в България. Българските консуматори могат да избират към този момент от предшествениците на този модел, това са мъжките Edifice EQS-500 и Edifice EQS-600, несъмнено в различите разновидности на цветове и материали. Разликата е, че по-старите версии не са въодушевени от дизайна на спортните коли и нямат отпратка с визията и материалите им.

Серията Edifice на Casio е втората по известност измежду потребителите на марката в целия свят, след емблематичната G-Shock серия. Разбира се концепцията на G-Shock и Edifice е друга и часовниците са ориентирана към разнообразни аудитории. Casio Edifice е ориентирана към потребителите, които желаят да имат благонадежден всекидневен мъжки часовник в спортно-елегантен жанр. Под благонадежден Casio влага своето схващане за не първокласен часовник, който да бъде с качествена направа от неръждаема стомана, в множеството случаи спомагателни функционалности като дата, хронограф, 24-часов формат, както и добра водоустойчивост от 10 bar. Като цяло японската идея за продуктите като цяло и за часовниците в частност съставлява устременост към удобството, функционалността и достъпността, в сравнение с към лукса и естетиката, което е главно разграничение с швейцарските марки.

 

Автор: Мегамол за часовници

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР