Canyon засилва присъствието си на пазара в България През 2021 ...

Canyon засилва присъствието си на пазара в България През 2021

Canyon засилва присъствието си на пазара в България

Canyon ускорява наличието си на пазара в България През 2021 година компанията е продала над 197 000 устройства в страната, а за тази година е плануван растеж с 10%Препоръчай (0)
Компанията Canyon Accessories стартира активността си в Холандия през 2003 година За 19 години тя се разраства в пълномащабна марка за електроника и в този момент има 16 офиса в Европа и продава продуктите си допълнително от 26 страни. Компанията предлага необятна гама от мобилни и компютърни аксесоари, смарт джаджи и решения за игри.

През 2021 година Canyon е продала над 197 000 устройства в България. През 2022 година компанията възнамерява да усили този размер с 10%. Като част от тактиката на Canyon за идната година е планувано развиването на категориите смарт часовници, слушалки и слушалки с микрофон, аксесоари за компютри и портативни зарядни устройства. Марката възнамерява по-нататъшно развиване на бизнеса посредством стратегически съюзи и мощно наличие както на онлайн, по този начин и на офлайн пазарите.

Според Дмитрий Романенко, шеф за бизнес развиване на Canyon, „ Програмата за привличане на сътрудници е основен детайл на бизнес модела за непреки продажби в района на Eвропа, Близкия Изток и Африка, който включва Централна и Източна Европа. Сътрудничеството с нашите клиенти и поддръжката на сътрудниците на дребно постоянно са били наш приоритет номер едно. Това се прави за повишение на удовлетвореността на клиентите, разширение на нашия маркетингов обсег и увеличение на каузи на районните продажби. “

„ Силните страни на Canyon са необятната гама от артикули, оптималната цена и дейната маркетингова и PR поддръжка. Плановете ни са да спечелим самопризнание от потребителите и да заемем водеща позиция на европейските пазари измежду B-брандовете, предоставяйки на потребителите налични устройства с най-високо качество” – показа Елена Токар, маркетинг шеф на Canyon.

Canyon към този момент си сътрудничи с най-големите дистрибутори, районни търговци на дребно и известни онлайн магазини. Продуктите на Canyon са изцяло сертифицирани, имат цялата нужна документи и маркировка.

За да завоюва конкуренцията за позитивно потребителско преживяване, марката промени задачите си за обслужване: в този момент ползва тактика за гаранция за продан във допустимо най-кратки периоди и обслужване на потребителите в действително време по разнообразни канали. Услугата за обслужване в действително време взема решение даже най-необикновените проблеми, което Ви разрешава да сведете до най-малко времето за изчакване при решаването им в процеса на потребление на продуктите и да надминете даже A-марки във връзка с равнище на обслужване.

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg