Canyon Smart Coach измерва и проследява спортни тренировки и постижения(снимка:

...
Canyon Smart Coach измерва и проследява спортни тренировки и постижения(снимка:
Коментари Харесай

Canyon Smart Coach – фитнес гривна с ЕКГ и виртуален треньор


Canyon Smart Coach мери и наблюдава спортни тренировки и достижения
(снимка: Canyon)

Нов модел фитнес гривна на Canyon употребява последни технологии за премерване и следене на спортни тренировки и достижения. Моделът Smart Coach SB75 е предопределен както за фенове – дейни в всекидневието си хора, по този начин и за професионални спортисти.

Притежателите на фитнес гривната могат да получават ЕКГ изображения с висока разграничителна дарба, до момента в който датчиците за мониторинг наблюдават всяка интензивност с допустимо най-голяма акуратност. Специално мобилно приложение демонстрира и проучва набор от здравни индикатори, дава опция за наблюдаване на възобновяване след физическо натоварване и приемане на вести от смарт телефона по време на тренировки.

Сензори за мониторинг наблюдават всяка интензивност с допустимо най-голяма акуратност
(снимка: Canyon)

Фитнес гривната Smart Coach SB75 е основана взаимно с приложението Gorocketbody. Потребителите могат да употребяват логаритмите на Gorocketbody за Android и iOS, без да се постанова да заплащат абонамент за приложението, както и да си спестят закупуването на по-скъпи смарт часовници. Всички нужни функционалности са налични за.

Друга отличителна характерност на SB75 е функционалността Smart Trainer (персонален смарт треньор). Базираната на изкуствен интелект система събира и проучва всички данни за физиологичното и психо-емоционално положение на човек и на тази база образува самостоятелна стратегия за него.

Новата фитнес гривна на Canyom идва с функционалност на личен смарт треньор
(снимка: Canyon)

През първия стадий (от шест месеца до една година), препоръките на „ смарт треньора ” ще бъдат изпращани въз основата на опит и данни, които към този момент са насъбрани от Gorocketbody. През втория стадий, откакто бъдат насъбрани задоволително данни за потребителя на гривната, препоръките ще стават все по-индивидуални и съответно ориентирани към притежателя на устройството. На третия стадий изкуственият разсъдък напълно минава към самостоятелни препоръки и се трансформира в същински личен треньор.

Подобно на цялата линия смарт часовници и гривни, Smart Coach SB-75 е съвместима с приложението Canyon Life, което се конфигурира както на iOS, по този начин и на Android устройства. С него потребителят може да наблюдава ежедневната си физическа интензивност, консумация и банкет на калории.

Потребителите на Canyon Smart Coach ще спестят закупуване на по-скъп смарт часовник
(снимка: Canyon)

Използването на Smart Coach преди и след подготовка оказва помощ за това всеки спорт да се упражнява допустимо най-безопасно и дейно. Персоналният смарт треньор ще ви предизвести преди подготовка кои извършения не си коства да вършиме през днешния ден и назад – върху какъв вид е целесъобразно да се фокусирате.

След подготовка виртуалният треньор ще ви посъветва за най-подходящия способ за възобновяване и други действия, посредством които да увеличите оптимално резултата от физическото натоварване. Освен това потребителите на Smart Coach към този момент могат да споделят резултати от своите тренировки непосредствено в обществените мрежи.

Canyon Smart Coach показва ЕКГ изображения с висока разграничителна дарба
(снимка: Canyon)

Поддръжката на FOTA разрешава автоматизирана актуализация на фърмуера до най-актуалната версия. Личните данни на притежателите на артикули Canyon са надеждно предпазени, защото приложението Canyon Life е изцяло съвместимо с GDPR.

Потребителите на фитнес гривната ще могат да съхраняват данни в облак, което ще им разреши да запазят цялата насъбрана статистика, даже при положение на преинсталиране на приложението или промяна на телефона.

ще бъде на пазара в България от 22 март. Очакваната целесъобразна цена на фитнес гривната е 159 лева, оповестиха от Canyon.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР