Canon представи попълнeние в своята EOS М серия безогледални фотоапарати

...
Canon представи попълнeние в своята EOS М серия безогледални фотоапарати
Коментари Харесай

Canon с първия си безогледален фотоапарат, снимащ 4K видео



Canon показа попълнeние в своята EOS М серия безогледални фотоапарати със сменяеми обективи. Основните нововъведения в новия EOS M50 е функционалността за запис на 4K видео, преносимият сензорен екран и най-новият процесор DIGIC 8.

Фотоапаратът предлага 24,1-мегапикселов ASP-C CMOS датчик, както и вграден електронен визьор – първият подобен в този клас апарати на Canon от съвсем година и половина насам (т.е. от EOS M5). Не на последно място това е и първият уред снимащ в новия CR3 Raw формат.

Прочетете още: DxOMark наблюдава развиването на камерите на смарт телефоните

От компанията разказват новия си артикул като удачно решение при пътувания поради по-малкия му размер по отношение на общоприетите огледално-рефлексни камери, без се компрометира качеството на изображението.

Canon EOS M50 е оборудван с най-новия процесор DIGIC 8, който прави вероятни редица новаторски функционалности на фотоапарата вероятни: запис на 4K видео, 4K снимка през период и добиване на фрагменти от 4K видео; 10 кад/сек. високоскоростна серия от фотоси и общоприета оптималната ISO сензитивност 25 600.

Налице са още функционалности за запис на HD видео с периодичност до 120 фрагмента и снимане с непрестанен автофокус с до 7,1 кад/сек. Налице са и трансформиралите се към този момент в стандарт варианти за интеграция със смартустройства посредством гратис приложение.

Едновременно безогледалния EOS M50, Canon пуска и два нови огледално-рефлексни (DSLR) фотоапарата. EOS 2000D и EOS 4000D са предопределени повече за тези, които вършат първите си стъпки в света на DSLR фотографията. И двата продукта са оборудвани с DIGIC 4+ процесори, като първият от изброените е с 24,1-мегапикселов, а вторият с 18-мегапикселов APS-C датчик.

Фотоапаратите се чакат през април.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР