money.bgАктьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния,

...
money.bgАктьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния,
Коментари Харесай

Cилвecтъp Cтaлoyн пpoдaвa зa $3,35 милиoнa вилaтa cи в Kaлифopния

money.bg

Актьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния, за 3,35 милиона $. Това обаче е с към 1,15 милиона $ по-малко спрямо цената, която холивудската звезда заплати за парцела преди десетилетие, написа Mansion Global.

Вилата, която е в средиземноморски и тоскански жанр, разполага с 1 500 квадратни метра вътрешно пространство, в това число четири спални и пет бани. Това демонстрира обявата на Джош Риф от компанията за имотни покупко-продажби Douglas Elliman.

 Снимка 480590

Източник: Facebook

Къщата е на два етажа и е издигната през 2008 година. Просторната всекидневна разполага с тавани с друга височина и каменна камина. Трапезарията на вилата се отваря към тераса. Кухнята е с дървени шкафове и плот остров, направен от дърво и камък. Домът разполага и с обособена стая за закуска и стая за вино.

Силвестър Сталоун е към този момент на 73 години. Освен артист, той е и сценарист, режисьор и художник. Звездата купи парцела през 2010 година за 4,5 милиона $.

Сталоун за първи път пусна къщата на пазара още веднъж през 2014 година, когато цената възлизаше на 4,2 милиона $. Оттогава домът непрестанно е на пазара, а разнообразни брокери го оферират при разнообразни условия.

Имотът беше махнат от описите за продажба през 2016 година, когато за последно беше регистриран на стойност 3,625 милиона $.

 Снимка 480593

Източник: Facebook

Силвестър Сталоун не дава спомагателна информация за парцела и за какво го продава, както показва него представител.

Агентът Риф от своя страна изяснява, че Сталоун и фамилията му са употребявали дома за ваканции и парцелът е добре поддържан.

Ощя няколко дребни детайла - дизайнът включват дървени двойни порти, сводести входове, сводести и гредоредни тавани, както и камини на всички места.

 Снимка 480592

Източник: Facebook

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР