БЗНС, чийто председател е бившият военен министър Николай Ненчев, предупреждава,

...
БЗНС, чийто председател е бившият военен министър Николай Ненчев, предупреждава,
Коментари Харесай

БЗНС видя: Партия на Румен Радев цели да тласне България в орбитата на Путин

Български земеделски народен съюз , чийто ръководител е някогашният боен министър Николай Ненчев, предизвестява, че присъединяване в избори на партиен план към президента Румен Радев било тактика за връщане на власт на Българска социалистическа партия и подтикване на България в орбитата на режима на съветския президент Владимир Путин.

" За задачата стратезите на кремълския деспот пробиват една по една от българските институции . Проруският президент на България, затулен в началото като натовски военачалник, последователно разкрива стадиите на проекта, в който взе участие. Използвайки към момента високия му персонален рейтинг, задачата е в Народното събрание да влезе евентуален сътрудник на Българска социалистическа партия за основаване на болшинство ", разкриват земеделците.

Разкритията им не престават с това, че откакто станало ясно, че Българска социалистическа партия е постигнала електоралния си най-много, проектът координиран с Кремъл бил да се сътвори нов сътрудник на някогашните комунисти .

Според Български земеделски народен съюз задачата, която някогашният държавен глава Георги Първанов и неговият план АБВ не съумя да извърши, през днешния ден била предоставена на Радев.

Земеделците сигнализират, че изключително рискова била концепцията за " президентска република ". По думите им, съветските прислужници се възползвали от хаоса, който самите те основават и внушават, че при парламентарната република " никой не носел отговорност " и че България се нуждаела от " единоначалие ".

" Български земеделски народен съюз предизвестява, че нежната ни народна власт е застрашена. Свободата и независимостта ни са уязвими, за тях би трябвало да се преборим. Не е инцидентно, че Радев ще получи благословията за новия си план първо в Кремъл ", показват от партията.

Според тях идното посещаване на българския президент в Москва през май е скандално. " То е изменничество и оскърбление за България пред целия либерален свят ", безапелационни са от Български земеделски народен съюз.

" Подкрепата за Путин, когато цивилизованите страни се сплотяват в общи дейности и се опълчват на диктатора в Кремъл, значи единствено едно: Путин ще поддържа излизането на плана му на българската политическа сцена ", уверени са земеделците, като допълват, че този развой идеално щял да обслужи икономическите и геостратегически ползи на Русия, погазвайки националния ни блян за независимост и самостоятелност.

" Вече е в ход сюжетът за завладяване на властта и институциите и изкарване на България от структурите и системите за сигурност на Европейски Съюз и НАТО. В проекта на Кремъл няма съмнения. Режимът показва увереност да употребява всички средства за реализиране на задачите си, в това число репресии и очистване ", не престават с черните краски от Български земеделски народен съюз.

Според тях образци за това, единствено от последните дни, са покушението над семейство Скрипал и убийствата на двама съветски опозиционни публицисти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР