Бюрото за защита при главния прокурор се обзавежда с 11

...
Бюрото за защита при главния прокурор се обзавежда с 11
Коментари Харесай

В разгара на протестите Гешев купува джипове и коли за близо 1 млн. лв.?

Бюрото за отбрана при основния прокурор се подрежда с 11 джипове и коли за близо 1 млн. лева без Данък добавена стойност. Това излиза наяве от документите за социална поръчка на държавното обвиняване. Според описанието на поръчката прокуратурата търси да купи 8 автомобила вид " седан " 4 по 4, 2 автомобила с нараснала проходимост, и един пътнически микробус с нараснала проходимост.

Класирането е оповестено на 31 юли на уеб страницата на прокуратурата. Печели " Порше БГ " ООД, която остава единствен участник, защото вторият е отхвърлен, съобщи в. " Сега ".

За покупката пръв заяви столичният общински консултант Борис Бонев . Той се стопира по-поробно точно върху условията за два високопроходими автомобила с мощ не по-малка от 410 к.с., които съгласно обявлението  би трябвало да имат въздушно окачване с ръководство на задните колела и интензивно стабилизиране в завой  и  автоматизирано контролиране на равнището и пътния луфт и електронно контролиране на твърдостта на амортисьорите.

" Печели единственият позволен участник - вносителят на Volkswagen с модел Touareg с мощ 421 к.с. и цена от 202 626 лева с Данък добавена стойност за брой. Отварям ценовата листа на уеб страницата на Volkswagen, годна от 13 юли. В нея Touareg с доста високо равнище на съоръжение е 164 544 лева със същия V8 дизелов мотор с 421 к.с. и естествено с буквално изброените (дума по дума) въздушно окачване и автоматизирано контролиране на равнището ", написа Бонев.



Преди правосъдните кадровици да излязат в лятна ваканция Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет  усили числеността на Бюрото за отбрана при основния прокурор с 12 нови щатни бройки.  Структурата беше основано през 2008 година главно за защита на очевидци по наказателни каузи, само че през днешния ден тази активност по-скоро остава на назад във времето за сметка на обезпечаването на сигурността на Иван Гешев и други магистрати. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР